Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Policija u stopu prati kriminalce..............a neke je čak i pretekla
vidi mu se na faci da je načitan
Zbog ogromnog broja seljobera koji su zasjeli u udobne fotelje u svim organima kantonalne vlasti, te tako zamijenili dojučerašnje opanke i krpe današnjim odijelima i kravatama po zadnjoj modi, samo da prevedem gornji naslov, koji bi trebao glasiti: "Fodil Šljivić imenovon za policijskog komasora Tuzlonskog kontona." Kao što vidite ovdje je došlo do glasovne promjene - prelazak iz glasa a u o :))
Bravo (Y) Ti si u suštini "seljober". Pogledao sam par tvojih komentara na ovom portalu i nisam mogao a da ne opazim kako si ti veoma optimističan što se tiče svog života, društva.. Smatraš sebe nekom osobom na "višem" nivou, volio bih da te vidim uživo, da čisto vidim kakav si ti, vjerujem veoma obrazovan i kulturan. Ako si već toliko "načitan" prijavi se i budi političar, oni isto tako znaju pričati nebuloze. Jednostavno si iskompleksiran jer su drugi ljudi uspjeli u životu, nešto imaju, a ti sjediš ispred svog računara i pišeš kojekakve komentare, zanima me kako se ti izražavaš uživo.. Pozz :))
Smatram da je komentar ispod potpuno ispravan. Zaista kada pogledate situaciju u kojoj se nalazimo, iznenađujem se stanjem i moralom današnjeg naroda. Među tom skupinom je upravo "losblancos", koji ljude procjenjuje iako ih vjerovatno ne poznaje. Da vas pitam, da li vi g. Fadila Šljivića poznajete uopće? Ja ga ne poznajem niti me zanima, te mu mogu samo čestitati na novoj poziciji, te da uspješno vodi policiju, da mogu barem siguran ulicom prošetati. Vi nešto pišete a ustvari ne shvatate da ste Vi ustvari ili ljubomorni na uspjeh svakog političkog ili nekog višeg ranga od vas, ili ste komunjara! Trećeg nema ;)
Još jedan seljak u moru seljaka!!!!!
i to jos jedan sda seljak hahahaha
djaba smo krecili
PRIKAŽI ODGOVORE (1)