Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAŽU DA JE PESIMISTA - OPTIMISTA SA VELIKIM ISKUSTVOM - E TA SAM, I NE VJERUJEM VIŠE NI U ŠTA!
znaam da nekima izgleda kao klasicna suplja ali stvarno mislim da ovaj put su ocito ovi kreteni u vlasti skontali da je vrijeme da se na mjesto premijera stavi covjek koji je menadzer. Te stvari se gosp. Novalicu ne mogu osporiti ali tu dolazi jedan drugi problem. Ko god zeli da napravi nesto kako bi i federacija i bih isli naprijed mora uraditi stvari koje nisu popularne i nisu jednostavne... a kad to uradi, a to ce biti najvise udar na budzetske uhljupe i sl., koji su glavna glasacka masinerija realno je ocekivati drastican pad glasova na sljedecim izborima za tu stranku .. jer ti narodu koji sanja samo da dodje na budzetksu sisu ne mozes objasniti da za dobrobit sviju nas njima moras smanjiti plate, ukinuti 13tu platu i sl...
i baka se pita ima da igras kako Bakir kaze jasno Novalicu,hahahaha svi ste vi lopovi svi
Ako ne pohapsite kriminalce koji su se obogatili na jadu ovog naroda, a nećete, nema ništa od ovoga. Ne možeš na kriminalnim temeljima praviti bilo kakav boljitak. Mislim da će NJemačka imati sve više i više Bosnaca I Hercegovaca na svom platnom spisku.
za ove kriminalce ni MMF ih ne može podmiriti.
Lijepo ispričano. Drago mi je što mu je u fokusu ekonomija ali da li će ti Bakir to dozvoliti to ćemo vidjeti.