Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...srdačno mu je predao dužnost...haha
Iz pouzdanih izvora saznajem da je ovaj Novalić u svakom pogledu kvalitetan i pošten čovjek. Daj bože da i nama jednom krene na bolje. U svakom slučaju, čovjeku treba dati podršku.
Mislim da nikad nije do pojedinca već do okruženja
bakirov poltron
Naprijed Fadile!
e Fadile, neka si ga i ti...primio, i neka ti ga ne vade, do kraja mandata Nermine Nikšiću, hvala za sve, bio si najbolji Premijer i najviše ste pozitivnoga uradili od rata pa naovamo, idi i odmori se, zaslužio si!
Nadam se da ce Fadil biti bar upola korektan kao Nerko
Nada umire posljednja - Gosp. Novalić neće imati nimalo lak zadatak, a ne čini mi se da je prepotentan ili zadrt. Njegov - eventualni - uspjeh bi bio za sve nas vrlo značajan. A za prošlog premijera, nadajmo se da zadugo nećemo imati sličnog.
Support Novalicu !!!!!!
Što bi ovi nasi seljaci rekli " Jebe se Njiha " :-D
ovaj novi bi mogao početi obilaziti i staračke domove, za vrijeme igranja šaha.
Sad če i šesto koljeno Novaliča da se zaposli.-financijski zbrine-
primi ga i Faja......sad cemo i mi da nastavimo da ga primamo....sjasi kurta da uzjase murta. Bice nama vadi ga Faja da malo vrat promrdam. Ili sto bi rekao sandzo 'OVII JEBUU A NE VADUU
primi ga i Faja......sad cemo i mi da nastavimo da ga primamo....sjasi kurta da uzjase murta. Bice nama vadi ga Faja da malo vrat promrdam. Ili sto bi rekao sandzo 'OVII JEBUU A NE VADUU
e neka ga je on primio
Sojic bi rekao"ocu da jasem jahacu vas cetri godine"