Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
,,,kurkan,,, jel ti fali dr dabica vodice ili si se poželio kačavende hebali ti oni mater zaledno s mladićom i svim ostalim govnima četničkim .
narasla su ona djeca iz Srebrenice,cije oceve su pobili zlikovci...
na ovakve tekstove i objave zabraniti komentare OBAVEZNO!!! jer bolje je ne citati ih nikako... dovoljno je da se dvojica pocnu prepucavati i eto belaja... da Bog mili sacuva i sakloni....
na ovom svijetu nema pravde za ovakve monstrume.ali doci ce vrijeme i za to.i sad pokusavaju da podijele i uniste nasu BiH,al nece iole normalni ljudi to dozvoliti.
Mladic je picka sto je dopustio da mu ovi sude,jedina zamjerka Generalu!
Sratko i njegovi mistomišljenici trebaju biti zbrisani s lica zemlje, kao i sva izdrkana svetosavska paščad koja misli da nakaradna izdrkotina RS treba da postoji............SMRT nakaradnoj izdrkotini RS, svim izdrkanim paščadima VRS, svim izdrkanim političarima svetosavskim koji u nakaradnoj izdrkotini RS su obavljali i obavljaju funkcije, njihovim nakaradnim familijama, posebno djeci
keskin balijo,jebem li ti bulu koja te rodila !Jedes li krmetinu smradu,jebem li ti mater onu balijsku
Kome ti djecu psujes majku ti jebem,gdje se nalazis da ti glavu odsjecem balijo!!
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
michi sliku malera sa portala