Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boze dragi, citam ove komentare. Slusajte muslimani, necete vas ovo na dobro odvesti. Imate tezu o agresiji i \"genocidu\" Srba i... Hrvata u BIH i toga se drzite. Ali, malo to ima veze sa stvarnoscu. Smirite se malo. Jeste, platili ste najvecu cijenu u proteklom gradjanskom ratu. To zahvalite Aliji. Ali, vi niste za multietnicku drzavu. Vi ste za integralnu bosansku drzavu (odakle vam samo smjelost da govorite u ime Bosne - vi ste samo muslimani, jeden od naroda Bih) po sistemu jedan covjek-jedan glas. Ma vidi boga ti? Majorizacija je i dovela do srpskog otpora. I sada bi opet. Uostalom, Srbija i Hrvatska ce se naci u EU, kad-tad. A onda... sta ce biti sa BiH? U svakom slucaju, zelim vam sve najgore.
Podrska za ovu inicijativu!Sta su vam sve radili zlotovri srbski krvolocne ubice i siledzije i treba sutit i trpjet srbsku hegemoniju nacizma?srbija je najveci genocidas i ubica poslije Njemacke i hitlera!Kak su mogli dozvolit da i zucne o kandidaturi ko clana EU-e?krvolocni ratni zlocinac mladic sjedi i pije kafu u krvavom beogradu s tadicem i jeremicem to svak zna!PONIZENJE,GAZENJE,PODCJENJIVANJE Bosnjaka zrtve i PLJUVANJE po Bosnjacima Muslimanima!Vrijeme je da sve zrtve srbske krvolocne kolektivne paranoje shvate da su jedna bolesna kolektivna paranoja opasna za normalan narod i okolinu! Podrska svakoj iniciajtivi koja ce doprinijet pravdi i istini;dosta su vas gazili Bosnjani ustajte i trazite pravdu!Trazite ultiamtum od haskog suda za isporucenje ratnog zlocinca mladica! BiH4EVER!
Sada ce se drmati citava Evropa, mozda i svijet, zbog zahtjeva logorasa iz BiH.
Malo ti se mamice naj ja krscanski rat protiv muslimana je davno pokrenut samo sto to muslimanske vodze jos nisu ni dan danas objavili javno pa zna se valjda ko je terorista a ko nije pogledajte statistiku pa ce te vidjeti da muslimanski narod brani samo svoje dok kriscani jevrji i ostala bagra pokusavaju svim silama oteti ono sto je nemoguce oteti a daa jos nisu ni svijesni toga mi smo narod koji ce vam se svima mamice najeb samo dok nasa braca Iranci dokopaju Atomske Mi se Nebojimo smrti a Vi Bogami PUNO
Mozda zato sto je Evropa konacno uvidjela prave namjere i konacan cilj muslimana?!?! Razloga ima na sve strane, bice da vasa \"istina\" nije prava istina. Ne prolaze vise kukanja i podmetanja bombi na pijace i redove za hljeb. Nemojte misliti da je Evropa glupa za kakvu ste je vi uzeli devedesetih.
ima! Iz Bosne svakodnevno treba javno govoriti o izlobiranim, prodanim bjelosvjetskim hoštaplerima kakav je ovaj paljanski zet i proglašavati ih personom non-grata u BiH. I sačinjavati listi tih osoba koju treba čitati na dnevniku svako veče!