Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Postoji velika potreba za dijalogom između tri naroda i njihovih predstavnika\" Sad pitanja: za koga je većina Bošnjaka glasovala-odgovor SDP,SDA za koja je većina Srba glasovala-odgovor SNSD,SDS za koga je većina Hrvata glasovala,HDZ,HDZ 1990 Znači to su PREDSTAVNICI tri naroda i tko jedan blok želi izbaciti nije spreman na dijalog,a znamo i tko je to
Carl Bildt je donosio puno zla u BIH. Ništa se ovdje silom nerješava i svako silovanje rješenja je vodilo u katastrofu. A kažu da Zlatko okuplja ljubitelje katastrofe a svoju čeljad je već sve poslo vani. Odgrebi šejtane, nema više ginjenja za ludu. Shvati čovječe UMORNI smo od nasilja. Dosta je više prikrivanja i maski već 15 godina tebe i tvog mentora Bildta, i kobajagi suparnika Silajdžića, vaše poslanje je konstantna napetost u BiH i proizvodnja krize. DOSTA, OD. EBITE više!
pa ovi veci ublehasi nego nasi ovi politicari....ma jasta, odgodi do marta i uzmi platu za februar a onda u martu odgodi za april ;)