Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova gospodichna,mora piti izabrana za\"MIS\"BiH-e u 2010,godini ukoliko ima ozbiljnu namjeru da u shto skorije vreme postane clanica UN-a! I Evropa nesmije niukom sluchaju da bude zamorena Balkanom,poshto joj je to glavna i najodgovornija zila kucavica,odnosno\"srce\"bez koga se nemoze!!!Bog\"Blagoslovi\"REPUBLIKU SRPSKU\"
Dokle god Bosanci poput gore komentiranih daju komentare licne i estetske prirode o ovako ozbiljnoj i kompleksnoj temi BiH ce ostati rektum evrope. Zasto se malo ne obrazujete pa da se pomaknete iz te ucmalosti i malogradjanstine?! Ovo nije kritika nego komentar. Evropa vise treba Bosni nego Bosna Evropi, kad to skontate tek onda ste na putu prema boljem zivotu. Ja volim Bosnu ali s takvim \"intelektualcima\" ne vidim brzog pomaka.
Jel ovo stvarno zensko ili se neko na-sro ko haj-van?
Catherine Ashton je dobrodosla u BH a i na cio Balkan .Konacno neko iz EU zeli iskreno da pomogne .
Ja sam neumjereni pesimista u svezi BiH.
trebali su bosnje opet ziviti sa srbima jelde? bratstvo i jedinstvo jednostrano hahaha, koji ste vi retardi
joj hamo vidi joj glave
i jeste brate mili... Ja da sam ne njenom mjestu zalagao bih se da EU objavi rat citavom Balkanu... jer je Balkan najsatbilniji i najmirniji kada ratuju. I jos ako imaju zajednickog neprijatelja... Pihhhh, opet bratstvo i jedinstvo za narednih 50 godina mira i prosperiteta.
ruznija je od jasmile zgubic
Samo se vi šprdajte sa njenim izgledom....Ona vedri i oblači...balkancima uključujući i grke
najbolje svako svome jatu,srpska srbiji,hrvatski delovi federacije hrvatskoj,a emirat nek radis ta hoce,mogu i da kazu da su deo saudije ili turske...j.b.nam se
prci u anus za [email protected]
héheheh cuj evropi je dosta balkana, pa sto stavljate nos tamo gdje vam nije mjesto, evropa je dosadila sama sebi, svi ste sami degenerici, vi ce te nekome dolaziti i pamet prosipati, vi ciji je moral ravan nuli, stize vas bozija kazna, nema te ni pojma u kakvim ste problemima da ne nabrajam jednom rjecju veliki nemoral DEGENERIC
neka je dabogda otisli vi europejci sa balkaan kad vam je dosadio bjezite s njeg ma ter vam komunis tičku žbaho jedna odvratna vidi se kakva si
i meni je dosadila catherine ashton, pa??????????!!!! nema od ove drzave nista...ja ne znam kako mi uopste opstajemo...boze sacuvaj!