Glavaš stigao na saslušanje
0
"Evo mene u BiH, u mojoj drugoj domovini"
Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodina Glavaša ne treba isporučiti, ni Hrvatska nije isporučila Avdića ili Jelavića a ima ih još. Samo je žalosno da gospodin Glavaš kaže za BiH da mu je druga domovina. Zaista je jadan čovjek koji zemlju rođenja tretira kao drugu domovinu.
@za heheh I zna se ko ga opet PUSI u konacnom obracunu. A to bi bili vi misevi. Nema srpske kuce koja nije zavijena u crno, junacine. Vi po civilima, mi četama!
Glavas... Uvijek mjesta imas kod nas u BiH. Jedan od velikih i casnih Hrvata, koji je poput Kralja iz legandarnog HOS-a pomogao u naoruzavanju i formiranju Bosnjackih formacija pocetkim rata. Ove p!cke is HDZ i SDA za saku eura bi j3bali svoju mater rodljenu.
... javlja izvještač Srne. Šta je ovo, ima li na ovom portalu vijesti da nije sa Srne????
muslimani jadni vi, niste ni svijesni koliko ste izolovani od normalnog svijeta. Zabranjujete Brenin koncert, jedina drzava sa Albanijom koja nema MCDonalds restoran, prosjecna plata vam je 300KM, i jos uvjek ista prica. Stvarno ste uljez Europe, treba vas sa bracom po Africi i Aziji, sto dalje od normalnog i civilizovanog svijeta.
šta fali našoj Bosni i Hercegovini??????????????????
@ sfasfas: mnogo si \"smesan\" BREEEEEEEEEEEEEEEE, :)))) konju moronski zatucani. prvo vrati KOCOBO pa onda reci nesto u NASOJ DIVNOJ BOSNI I HERCEGOVINI !!
Nasadim vam reisa na sred begove dzamije
Vecina vas koji komentarisete ovde ste ocigledan dokaz da nije bilo dovoljno Golih Otoka. Zato nam je sada drzava jedan veliki Goli Otok. Uzivajte bagro zatvorenicka.
Jos jedna \'\'situvacija\'\'...koja \'\'jaca\'\' ovu tzv. drzavu BiH ... Samo tako...Bice,bice... Nego shapnut cu vam nesto...I kod Srba raste ubjedjenje i zelja za konacnim obracunom...Pssstt
ne postoji drzava na svjetu gdje se ljudi vise mrze nego Bosna.. fuj
potpisujem \"BeReal\". ne smije se mjeriti sa dva arsina - ako je osumnjicen, a neduzan, svakako ga nece optuziti. ako je kriv - nek odsluzi svoju kaznu, bez obzira na nacionalnost. pravda ne smije imati nacionalnost, religiju ili boju.
Srbi, vidite ko su i sta su muslimani, podrzavaju svakog zlocinca koji je izvrsio genocid nad Srbima, sta cekate, izazovimo neki sukob da istrijebimo gamad zauvijek. Da mogu, krvi bi se Srpske iz kolijevke napili, ali sreca pa su nesposobni i glupi. Treba da isprovociramo napad, i jednom zauvjek ovo nakaradno smece protjeramo gdje im je mjestu, van civilizovane Europe.
Ahmici su uz tebe \'\'generale\'\'...
GENERALE GLAVAŠU 7 MUSLIMANSKA JE UZ TEBE