Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djeciji domovi opskrbljavaju djecu do 18 godina. A sta onda?Porodica, koja se odluci usvojiti dijete se brine cijelog zivota za njih.Nije jednostavno da se 1 ili 2 bica brinu o 20 djece u domu.Kakvu ljubav ce nauciti ta djeca prema drugima.Ja mislim, iz aspekta usvajanja, da su usvojena djeca srecnija kad odrastaju u jednoj porodici, koja im pruza mnogo vise .
kako to dijete moze da ispunjava uslove za usvajanje?! samim time sto su domu imaju sve uslove
Ko ce mene usvojiti?? 😃😃😃
"Evidentirano", jbt ko da su kriminalci.
ja sam usvojena i nista ljepse nema, neku djecu radjas i ostaju s tobom a neku rodis srcem, vjerujte mi da je radjanje srcem mnogo ljepse... davne 95 sam pukom srecom odmah iz bolnice usvojena, nisam u domu zavrsila, sada je ovo nazalost mnogo tezi proces... svim tim ljudima kapu do poda treba jer je to i odricanje i nevjerovatna snaga a o ljubavi da ne pricam...
najezila sam se od tvoje price...........svaka cast tvojim roditeljima i tebi...........
@ogledalce <3
PRIKAŽI ODGOVORE (2)