Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dosla je pomoc svaka je dobrodosla.Pitanje je samo kome je otisla cetonjama ubicama ili povratnicima.Krst je krst bio dole ili gore okrenut.Svabo pomaze Ljilji sto nepomogne Halimi?!
Svaka cast ljudima. Bosnjo navikao samo pljuvati...
Švabo se rješava smeća pa u bosnu vozi. Neće poslat novo, samo što oni nebi sebi ni u štalu.
upravu jesi,samo što trebamo biti svjesni da dok svi političari ugrabe sebi kojih 100.000 KM,naše ambulante zijevaju i za ovim smećem.
Dobar tekst
...pa ovo nije dom zdravlja u Srebrenici...ovo je ambulanta u potocarima u industrijskom kompleksu...sad kome je donirana pomoc? potocarima ili srebrenici?
respect...ali bas...
to je prica za sebe...