Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima Bosne beglerbeze i Bosnjaka u njoj, bili su prije Vas i ako Bog da, bice i poslije Vas. 
Pa niko vam ne brani vasih 23% zovite to kako hocete, moj prijedlog TUNGUZIJA
jebali te turci u po supka. odakle ti znas koga ja podrzavam majmune jedan?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma ne palite se. Zna i Dodik da je to nemoguce, ali hoce da dobije izbore, a vi odmah mislite da on moze tu nesto. Pa on da je mogao davno bi odvojio. Nego samo prdi da ne ode u zatvor jer ne zna kako ce dobiti izbore.
nisi skonto
Sto li je to nemoguce samo da znati. Mozda zasto sto bi u anketi na Klixu vecina bila protiv Dodikovog prijedloga. A ako mislite na nesto drugo, nije na odmet reci da su Bosnjaci istopili 90% oruzija koje su imali na raspolaganju ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ajmo mi sa rusima u euroaziju evo i teheran ce a pustimo srbe hrvate u eu
oko ba moine nime frkuse ...nasa bosns jedinstvsna vidi se svi zele izac iz nje svi se slazu oko tog
R.Srpska podrzava BiH i njeno pravo da joj je dosadilo da postoji ovih 22 godine i da zeli da se raspadne
Da, i ? Ah, doduše ova država je puna iluzionista, tako da ova vijest predstavlja neku vrstu čuda nemogućeg.
Tunelski pacovi, cega se pametan stidi
sada ce Dodik reci da vlada FBiH progalsi sve ambasadore EU personama non grata hahahahaahah
Samo kriminalci koji imaju upetljane prste u veoma sumnjive radnje u kojima se radi o milijardama eura imaju razloga da ganjaju takozvanu nezavisnost za " dobrobit " naroda kojima pripadaju , a konkretno mislim na predsjednika Dobika koji je ujedno i coban i stocar koji ne govori cak ni jedan jezik iz porodice EU zemalja. To znaci Dobik licno zeli sebe zastititi od zakonske ruke i pravde koja ce ga strpati u corku. Jedva cekam dan kada ce ga onako glavatog i zbunjenog sprovesti pognute glave sa rukama na lisicama koje ce mu licno staviti pajdo i kolega Zubac koji ce na kraju zajedno dijeliti celiju sa njim.
Sacekajmo sutra... Jer vec prekosutra mozete ocekivati nove granice, koje mozda samo na fb nece biti priznate...
dabogda imali svi kantone ko i svicarska mamu vam j ebem nazadnu
Sto li su kantoni nazadni? Ako imas kakav dobar argument, moj prijedlog sto prije odi u Bern mozda te pravo postave za predsjednika Helvetice ;)
Zasto kod nas nezapazeno prolazi vijest da se Dodik tajno sastao sa Avigdorom Libermanom u Becu, iako svi znamo da su bliski prijatelji. Zasto tajnost? I zasto se taj isti Liberman sastao sa Kurtzom koji nakon toga izjavljuje da ces se EU nakon izbora jace angazovati u BiH. Veliki belaj ce da nas zadesi ako se Skotska odvoji a jos veci ako Dodik izgubi izbore.
Da hoce pasce zanijemit vise otac ga silovo dabogda Da nije tog djubreta davno bi se i narod slego po pitanju vjere , nacije , krenuo bi narod za bolje sutra A dUduk malo malo pa potpaljuje stare rane
Tako je to se zna sve i da hoce nedamo BiH jedna si jedina!!
Tako je to se zna sve i da hoce nedamo BiH jedna si jedina!!