Supruga ubijenog pukovnika
0
Esma Palić o ljubavi koja nikad ne prestaje
Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji je smisao postojanja ove mogucnosti komentarisanja vijesti uopste!? Da maloumnici mogu da izraze svoje bolesne stavove? Ako mislite biti ozbiljan portal ovo treba pod hitno ukinuti za sve vijesti. Ne dajte bolesnicima da vam otjeraju normalne posjetioce.
..vi kerovi dole sto samo, ali samo pokusavate, uvrijediti gospodju Palic, pa nije ona Mladiceva Bosa koju ste guz....gdje ste stigli i ko je god htjeo, a najvise je voljela osunecene muslimane, to je njena provjerena \"sexualna history\" mamu vam vasu cetnicku, pa imate to sve da uradite Sonji, pa onoj kladi Karadjicki, je.....njih i ne slazite ko\' s tresnje, a o ovoj dostojanstvenoj zeni heroju, u snovima vise necete prici.majku vam vasu prljavu...a onda imate to sve da uradite svojim kcerkama, pa sestrama, pa materama , babama i svoj vasoj prljavoj i usmrdjenoj familiji, duhovne i fizicke nakaze, mozak vam je ucrvan retardi, turske sluge i turska kopilad to ste vi, i opet ce te ako bog da biti turcima samo servis i pridrzavati konje za uzdu da oni uzjasu, a mozda ce te drzati i vase matere dok ih turci budu jasili....eto to vam je odgovor na vase komentare za gore pomenutu gospodju i zenu najslavnijeg komadanta Palica, kojeg cemo slaviti dok tece jedan bosnjak!
DAJTE MOLIM VAS UKINITE KOMENTARE NA OVU TEMU. NEMA SMISLA DA SE DOZVOLI OVIM MANIJACIMA DA SE IŽIVLJAVAJU NAD OVIM ČOVJEKOM I NJEGOVOM PORODICOM. SRAMOTA JE OVO!
Pukovnice Allahrahemtile.Pamti narode moj i ...NE ZABORAVLJAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vidovdanski keru jedan sto pises kada nemas nista pametnije da pises a AVDI neka je vjecni rahmet
Vidi stipendista titovog fonda, u sta se upustise!!!
RAMMSTEIN.......DJE SI FUNJARO STARA -IHIIHIHIIIHIHI.......NISAM TE ODAVNO OKLAPIO PA IL CU GA TEBI TURATI IL ONOM SRBI JER ME STRASNO SVRBI A POSLIJE MOZETE MALO I NA VRBI.....VISITI -HIIHIIHIHIH
Ispričala priču za Justice Birn Report? potpis sarajevo x, kad ste već prepisali ovaj tekst onda bar budite ljudi pa zatvorite kometare, jer ovaj čovjek i ova žene nisi zaslužili da neka srpska g*v*a ovako pipu o njema. Avdu neka je rehmet lijepoj duši i nek\' mu Allah podari lijep dženet.
e koliko sam puta ovu Esmu g u z i o
Zamolio bih urednike ovog nazovi portala da ukinu komentare na ovu vijest. Jedino tako ce barem malo zastititi dostojanstvo ove gospodje koja je vec dovoljno propatila. Hvala!
Esma jeb.o Avdu, dodji da te utjesim. Spolovilo mi je ogromno, brisi suze
Avdo rahmet ti dusi i da ti dragi Allah dz.s. podari dzenet!Hvala ti Avdo za sve sto si ucinijo za nasu BiH ja te nikada necu zaboraviti!
Pojoga medzed ka dse vraco sa pregovora.Da je gledao Bera Grillsa ne bi mu se to dogodilo.
LJUDI........JESTE LI GDJE VIDJELI ONOG SRPKA-DRPKA...EV GA TRAZM PO OVIM KOMENTARIMA ,ALI GA NIGDJE NEMA SJEME MU SE ZATURILO IHIHIHHI.....SRPKOOOOOOO!!!!!DRPKOOOOOOOOOOO!!!!.......MAGARAC TE MRKOOOOOOOO-HAHHAHAHHA
Da mu Allah s.v.t.a. podari dzennet fir devs i d abude u drustvu Allahovog dz.s. Poslanika s.a.v.s. Njegovih ashaba r.a. i shehida.... tuzna je ova prica bas citajuci steglo mi se u grlu netrebamo zaboraviti sta se desilo nama i nasem narodu, trebamo uciti nasu djecu tome uciti ih da mrze Allahove neprijatelje i da budu samilosni prema vjernicima a ostri prema neprijateljima Islama, merhamet nas nas je ubio mi moramo biti merhametli prema braci a ne prema neprijateljima, nazalost cesto je obrnuto... braco mumini budite svakog trenutka spremni da je zadnji dan naseg zivota, da je rat ispred nasih ociju,nevjerujmo nikome samo Allahu s.w.t.a. i nebojte se smrti.....