Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E TO CE NAM PRAVO POMOCI KAD ORGANIZACIJA ISLAMSKIH ZEMALJA BUDE RAZMATRALA POSLJEDNJA DESAVANJA U BiH. VJEROVATNO ISTO KOLIKO JE POMOGLO PALESTINI I PALESTINCIMA. PREDLAZEM UMOBOLNOG HARETA ZA VJECNOG PREDSJEDAVAJUCEG NASEG VJECNOG CIRKUSA OD DRZAVE.
Treba i ovo djubre uhvatiti i suditi mu u Beogradu. Nije mu bio dosta jedan rat pa priziva nove.
pozdrav za harisovce i poseban za TO100%, idemo do pobjede sa Harisom, izgradimo Bosnu po mjeri građana Bosne i Hercegovine. Fukaro ostat ćeš vazda fukara i držite se Radončića taman je po vašoj mjeri!
kako covjek kupi glasove na staru isprobanu pricu. Od \'92. ponavlja isto.
Ne postoji prijetnja integritetu BiH. Samo postoji prijetnja unitarnoj BiH.
Hare ce stati u kraj genocidasima ma gdje oni bili. Idemo do kraja, nema popustanja genocidasi!!!
ovaj glavonja nastavlja sa istom demagogijom kao i prije prethodnih izbora. nijedno obecanje nije ispunio. ovi iz RS su svakim danom sve blizi otcjepljenu. zemlja je jos uvijek crna rupa evrope. radoncic i tihic su mnogo bolja opcija od ovog lazova.
Hare care,bravo!
Haris je politicar koji je najvise ucinio za BiH .... Naprijed Harise svi Bosnjaci su uz tebe !!!!
On nije pro-bosanski on je pro-bošnjački. Boli ga K za ostale narode i ljude iz miješanih brakova. Ljudi kao on neće nikad dobit odobravanje ostalih u bih, samo bošnjaka sa ruralnih područja države. A da ne govorimo da je on kriv da je aprilski paket 2006 propao i zbog toga smo u SR.anju i danas. haris je nacionalista to je bit svega..
Samo tako predsjednice! 100% uz Harisa, 100% uz BiH.
KAD MUJO SHVATI DA NEMA NISTA OD SHUPLJEI MRZNJE I SADAKE I KAD NA VRBI RODI GROZDJE GLUPI BOSANAC JE U EVROPI
ovo nije covjek, ovo je spodoba, napravit ce afghanistan i palestinu od ovo malo jada ovde, i onda ispalit u tursku sa milijunima koje j ukro gladnim bolesnicima koji glasaju za njega.
Sta ce bolesnik, njegova rak rana je REPUBLIKA SRPSKA, drzava svih naroda i narodnosti, idemo lagano ka odcjepljenju, HAHAHAHA, pukni te MUDJAHEDINI zajedno sa vasim Harisom na celu
jedini od probosanski politicara koji ima m... da nesto kaze... ostali sute ko p.... radi oraha u dzepu