Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PRIJATELJ BOSNE, SVAKA CAST
Pravom covjeku i u pravo vrijeme.
Ne može biti nikome prijatelj onaj ko je neprijatelj svog naroda što je Erdogan danas i što je pokazao! A kixu.ba svaka čast - najbolji ste ali otpozadi! Svi portali na glavnoj stranici kao udarnu vijest izvještavaju o događanjima u Turskoj, samo je kod vas stanje redovno i vi izvještavate o sportu na udarnom mjestu. Jadno.
O kakvoj bolan ti kulturi pricas do dolaska Turaka niste znali sta znaci okupati se, kupali se jedino pri rodjenju, al sreca dodjose turci i civilizacija pa napravise hamame te vas begovi natjerase da se poneki i od vas i okupa u toku zivota. Sinoc kad se vratih iz topla hamam prodjo pokraj baste staroga imama, kad tamo u basti u hladu jasmina s ibrikom u ruci stajase Emina.........
Gledaj malo Sulejmana Velicanstvenog kako su mu se poturale tvoje posestrime pa ce ti to sa genima biti puno jasnije, nestasne su bile age i begovi volili prvi umociti, prva bracna noc. Sad ti je to oko gena malo jasnije.
vidi ih,što bi rekao cerić,nezna se koji je turćin a koji poturica,by the way,tzv bošnjaci nisu od okupatora uzeli samo religiju ,nego i imena,običaje ,nošnju,nekulturu itd,tako da nemaju ništa zajedničko sa stanovništvom srednjovjekovne Bosne
Amel SULJOVIĆ, učenik generacije 1989/1990, Osnovne škole Pavle GORANIN iz Švrakinog sela.
Negdje sam cuo u toku rata da su Turci porucili Beogradu ako polete vojni avioni iz Beograda prema Bosni da ce poletiti i iz Ankare i bilo je to sasvim dovoljno da se ni jedan nije usudio podici sa zemlje, hvala braco i to je za braboguze bilo sasvim dovoljno.
Sve čestitke gdinu Suljoviću za ovo što je napravio. Velika je to stvar. Svugdje drugo bi dobio pohvale, no u svojoj čaršiji one izostaju. Još bi mogao imati i problema zbog ovoga.
Hajd Svjetlana ohladi malo. Dosta nam je genocidaških laži. Bolje se nauči da isključiš Caps Lock tuko jedna.
POTURICE KUKAVNO KOPILE,POGADAJUTE MOJI ARGUMENTOVANI KOMENTAR PA IZMISLJAS SVOJU ISTORIJU .JA SAM RODEN NA SLOBODARSKOM OZRENU GDJE SE TURCI NISU DOBRO PROVELI KROZ CIJELU ISTORIJU . ODGOVORI MI ZASTO SE U GRACANICI JEDNO SELO ZOVE STJEPAN POLJE I SADA SE ZNAJU GDJE SU CRKVENI TEMELJI BILI.TOLIKO O TURSKOJ KRVI I GENIMA.
I ti pi*ckice nesto pricas?! Pa zar ne znas, da je tvoja krv vise turska nego srpska.....zar ne znas da je turcin jeb*avo one koje nisu htjele preci na islam? Hehehe pa sta ti mislis? Pogledaj se u ogledalo, ti i svi tz srbi....zasto ste tako crni????
haloooo, stanite ljudi, ne zanosite se! Covjek je doso i neka je. Ali mi ne mozemo njega titrati, jer mi nemamo nikakve veze sa njim! Pokazimo da smo mi narod prije turaka i da smo to i dalje.....ne treba on misliti da ce mo i dalje ljubiti tursko du*pe.....Halllooo dignite se ljudi, budimo jednom SVOJI, BOSNJACI!!!!!!!!!!!!!!!!
POTURCI SE PLAHI I LAKOMI ,MLIJEKO IH SRPSKO RAZGUBALO .TOLIKO SE POISTOVJECIVATI SA OKUPATOROM PA TO JE TESKA BOLEST.STO VISE TURAKA U SARAJEVU I NJIHOVE POLITIKE U BIH I VASE LAZNE ISTORIJE TO SVE SLABIJA DRZAVA BIH A JACA REPUBLIKA SRPSKA I HERCEG BOSNA.
Svaka cast Erdoganu, ali Bosnjaci moraju imati svoju nacionalnost i bez turaka! Ipak smo mi juznosloveni, porijeklom kralja Tvrtka i Kotormanica!
Merhaba ,Dobro nam dosao prijatelju dragi,osjecaj se kao kod svoje kuce
Da se osjeća kao kod svoje kuće? Ne bih ja jer.... eto ti onda vojske i policije i vodenih topova i pendreka i premlaćivanja i ubijanja i iživljavanja policije nad mladima, prosvjednicima, svojim narodom. Što će ti takav prijatelj?
Avdija normalno je da kod vas nema puno Ciga**a kad su postali Bosnjaci,kod Hrvata ih nema jer su pokl***ani i proterani ,jedino u Srbiji su samo korisceni samo za dokosurivanje sa Nemcima,jel treba da budemo kaznjeni sto nsu krvo***locni ludac**** olo**** ko vi.Sto se drugog dela tice da mi jesmo nastali mesanjem sa dezijatima