Komentari (201)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molimo da gospodin Erdogan sa sobom u Tursku povede i porodicu Izedbegović,To je najbolje što može učiniti za Bosnu i Hrcegovinu i Bošnjake.
Kazu da imaju turske papire
Ja bi se stidio otići na svadbu djece nekih lidera u zemlji gdje se druga djeca liječe humanitarnim akcijama, sms porukama i dobrovoljnim prilozima.
Mezar dzuma svadba sastajanje volova bikova😂😂😂 sramota sta rade od bih nazod se masovno iseljva ajde erdo kod nas klanja a srbiju izgrađuje ulaze😂😂 s svadba za nu onu sreca joj se izjalovilaaa
Ja sam cuo opet da Dodiku na svadbu dolazi Kim Jong-un neznam jel istina ap et prica se u diplomatskim krugovima.A Bakir je kazu regrutovato oko 250 zana iz svih krajeva Bih da bacaju cvijece i vriste ispred Hotela.Klinicki centar svi radnici kazu dobili po cvaju na kafu .Zhiragic evo tri dana trazi adekvatno odijelo .Kazu da je navodno Donakovic trazio da se bas peru ulice isored hotela u tom terminu.Raja svasta prica.
Cuj grob, napisi mezarje, klosaru!!
Da se ne pojavi kakav Gavrilo Gulen u blizini ... Šifra poslo me Asim da završim sultana.
Na mezar, pa na svadbu... Navečer u bordel?
Hoćel ostat opet 500g?? Znal se šta?
Da vidimo ko ce vise ulica po sarajevu pozatvarat za saobracaj .Lgbt ili erdogan ?
Erdogan otvara dzamiju koje je obnovljena sredstvima R. Turska koja je i napravila dzamiju. Ovdje komentari su takve neznalica i glupi botovi koji nemaju pojma s životom.
MasaAllah, sanjam dan da nas predvodi neko kao Erdogan
Još vam fali pozivnica za Gavrila Principa, niste normalni, objaviti protokol, ovo ima samo u BiH.
Nema veze.. ako je neko planirao snace se.. a ako nije niko mogu slobodno sve objavit.
Kompletni komentari...kompletni idioti...pa jeste li vi uopste normalni ?????Ko ste i koje velicine da komentirate jednog Erdogana???? Da vam.nije njegove sadake fukaro.jedna ne bi ni za kafu imali na kojoj glumite fave3...a kad vam.covjek u kuce udje sve sama pogan. Saberite se malo ...vev vam je davno vrijeme bilo..kli ste zaksnili...jer se skoro pa sve "sarajevske divne cure"kurvaju kao eakort pratnja po nizerazrednim sarajevskim birtijama.
Uzmi sve sebi sto je nama dao tvoj erdugan
Hebo te brko. Šta pjeniš? Terapiju ne preskači.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
БиХ би са аутопутевима постала транзитна земља јер Турској привреди сваки скраћен километар значи повећање конкурентности. А ви ратује у главама и даље и чекајте нешто можда и дође.
Ердоган је дао паре за аутопутеве а Сарајево се први блесаво и нешто чека. Турска прави мост и аутопут до Бијељине а Сарајево нешто чека. Београд тржи једну трасу аутопута, Сарајево другу. Ердоган пристане на обе Сарајево чека. Није вама Ердоган ни Србија проблем.
nista cudno, terorista posjecuje groblje drugog teroriste..jos samo fali da i posjeti groblje franja tudjmana i slobodana milosevica. Svi su oni isti.
Ma sta ti znaš ko je terorista.
nek obidje i turkis zirat banku da vidi kolike su kamate sa ,,bratski bosnjacki narod,,a sto se tice ALIJE I BIH on treba svaki dan da bude na mezaru rahmetli ALIJE jer na njegovoj i nasoj muci dobro zaradio i postao jedan od bogatijih ljudi na svijetu,sram ga bilo