Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
daleko im kuca od bosne obojici
Više se puta Dodik za godinu dana sastao sa Erdoganom nego svi Bošnjački kvazi političari za 10 godina. Može pričat ko šta hoće al on vodi ovu diplomatiju. Mi izgleda zijanili sve prijatelje iz Islamskih zemalja. Zabobilaze Sarajevo u širokom luku. E svaka vam čast Sarajevska ili ti BH patriotska politiko.
Brača po genocidu.
Bošnjaci pravoslavne vjeroispovijesti koji sebe od 19 vijeka nazivaju Srbima su danas skloni inaćenju ali ostali Bošnjaci svih vjeroispovijesti ne trebaju padati na provokacije. Bilo kako bilo svi smo mi Bošnjaci samo što neki to priznaju a neki su još uvijek u zabludi.
Neka Dodik pripazi na sebe...Turcinu ne vjeruj ni kad s tobom jede i pije...stara izreka u Bosni
Po svemu sudeći Dodik je u Moskvi dobio jednu važnu kurirsku ulogu. Odnio jedno pismo neki dan u Crnu Goru. Danas pismo za Erdogana. Sutra će Orbanu i Milanoviću prenijeti šta Moskva od njih očekuje.
Omer-paša Laktaš
Ko nije gledao video, ne zna šta je niski pad liderčića Dodik Milorada. Mene je bila sramota da gledam. Ko kuja jajara došao da isprosi koji dinar od Erdoğana, dočekujući ga ko što ker dočeka gazdu kad dolazi izdaleka.
Koliko li je dodik platio za ovaj slucajni susret
Smeta li ti Dodo kako se u Antaliji EZAN cuje ne smeta ti jeli Samo toma svaka mahala ima Dzamiju kako tamo tek lijepo se cuje, Trese se zemlja,kako Si Samo jadan Kad te vidim kako stojis pred Sultanom,a pred putinom i bjeloruskim predsjednikom Si hinja,nika od tebe coka.
Toliko o Erdoganu kao prijatelju 🇧🇦
on jeste prijatelj BH ali naravno kao drzavnik gleda sto je najbolje za njegovu zemlju i nasi politicari bi se trebali u tome ugledati na njega
Selam, amidža.
Sad ce Mile traziti alimentacije😅
kad babu docekam na aerodrumu
kad babu docekam na aerodrumu
Zasto predsjednik Federacije nije otputovao u Turkiye, u rangu je sa ovim bićem.