Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel\' sds ona stranka sto je dabic osnovao dok je cugo mokracu ispod paljanske jelike? fujjjj
Bravo SDS-ovci i vi imate nesto u glavi kad se ne pocesljate,umijete i noge neoperete ! Pozdrav iz SRS-e i iz \"REPUBLIKE SRPSKE\"
Ovaj put niste pogrijesili u naslovu: SDA Entitetski Parlament da zauzme stav o \"butmirskom procesu\" jer SDA I SDS STRANKE SU ISTE STRANKE, BRATSKE, KOMPANJONSKE OD 1991 GODINE PA NADALJE \"TRGUJU\" IZMEDJU SEBE SVIM I SVACIM OD HRANE, DROGA, ALKOHOLA, DO MUNICIJE I GRANATA... BRAVO ZA NASLOV ( ALI...Ipak su vam \"novinari\" polupismeni..) cuj SDA-SRPSKA DEMOKRATSKA STRANKA- ILI SU OVI IZ SDS PRESLI NA ISLAM, ILI OVI IZ SDA PREDJOSE NA KRSCANSTVO... E, BAS STE KOMICNI I KRITICNI...PRAVI SAJT ZA SIROKE NARODNE (JEDNO-NARODNE) MASE, NESTO POPUT \"DNEVNOG HAVAZA\" ILI SRBIJANSKOG \"KURIRA\".
ne bih da prekidam raspravu, al stvarno ne kontam ko su lojavci? Muslimani jel? I ne kontam što lojavci? Može li me neko uputiti, molim vas. srbi + hrvati + bošnjaci + eskimi + ostali = Moja BiH
Ja sam Homoseksualac i isfrustriran sam , izvinite na mom tekstu .
Alooo Turkesine trazite OPET d avam glavuzde izrazbijamo aaaa Ocete jos logora da vas pozatvaramo,Srebrenica da vas trebimo aaa Sledeci put necemo vase civile postediti kao u Srebrenici jer niste ni vi nas sttedeli.Sledeci put Srbi ce sve redom sto je lojavo i turskog imena. Hrvati ce dabome ISTO pa eto vam malo razmisljajte ako uopste mozete s obzirom koliko ste opiceni maloumni i mentalno zaostali.Mars u Anadoliju dok imate vremena...Evropa hriscanima .pustinjska Azija muslimanima.
Admine, kretenu glupi, provjeri naslov! Koji k... SDA ima s ovim?
Ma tko vas pita, stoKo opancarska! Mislili ste da ce te uvijek zaj***vati cijeli svijet? NEMA tz. r. sumske! Ovako ce vam biti sve dok se ta geno**dna tvorevina ne unisti. JASNO?????? Hajde sad idi svojim \"srpcicima\" pjevaj borbene uz gusle....oni se na to pale hehe