Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zar moramo sve unistiti sto je dobro u ovoj drazavi?? Pa Memicu, tvoji su bilo na vlasti 20 godina pa sto oni ne napravise bar koji kilometar autoputa??
nemoj tako, tada ih je bilo mnogo pa dok je svaki sebi uzeo koliko mu je trebalo nije im ni za kilometar ostalo. E sad ovaj vidio da ima, da se radi pa mislio malo vise uzet, vidio ne moze pa pokusava na drugi nacin. A ima jos jedna informacija, da je rekao ili pare ili da ta dionica puta bude zelena :D
Nemoj tako gradilo se dok su bili na vlasti, gradilo se privatne vile, auta sve se gradilo njima ahahha :D
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Samo bolestan covjek ili covjek pod palicom u ovom slucaju svoje stranke SDA moze da napravi ono sto je napravio, i naravno da treba tuziti takve i slicne, i dosta je vise opstrukcija od onih koji su mnogo vremena imali da nesto urade za dobrobit, a oni su suprotno radili. Karicu podrska i naravno samo tuzbe protiv ovakvih debila koji samo interes gledaji!
Memic se stavio iznad zakona i misli da moze raditi sta hoce. Garant mu je vrh SDA naredio da opstruira ovo kao i vecinu procesa u posljednje vrijeme.
Umjesto da se ta cesta zavrsi sto prje, ovaj klosar ce sada stopirati sve i izgradnja ce potrajati.
O boze ja ne mogu da vjerujem kakav je ovaj Memic slucaj :o Ali jos su mi cudniji ljudi koji su glasali za njega pa gdje ce vam pamet!
Neise ovi su 3 pa sve oni napravise...daaaaj ne mahnitajte, sve prave nase pare od poreza , i kod sda i kod sdp....kolko se puta kad pravilo i napravilo ne bi sabrao ni centar za statistiku u japanu a ne nasi nepoticni zetoni.... Memic gore dole bio bi neki iz sdp da nije on.... Ko je ucjenjivao milionima privatne firme pa sad fol osjecaju ucjene.... Ma nek se ucjenjuju i DABOGDA svima ekspoldirali nuklearnom explozijom orasi u dzepovima.....
Pa evo Memic mu je odgovorio...odnosno opstina ilidza...sad budi pametan...doduse odvratni su mi i jedan i drugi(memic,karic)...
Sad će se prepucavati i tužakati jedno pola godine, a na kraju neće biti niko kriv. A istina je vjerovatno negdje između.... znaju i jedni i drugi veoma dobro igrati tenis. Da je pravosuđe kako treba ovo bi se riješilo u najkraćem roku i utvrdilo ko zapravo koči cijeli proces.
Meni nije jasno da se u 4 godine blata sad utrkuju (kao...sta je ko napravio),kao da je sve funkcionisalo besprjekorno samo smo bili slijepi pa nismo vidjeli.Petparacke price. Hvala ti boze sto se rodih u najgoroj drzavi Europe.
Je li ovo onaj što zvuči kao pokvarena kaseta "Imati ćemo 100 KM autoputa ...."...mogu se odmoriti dok on sastavi dvije rečenice...kažu SDP duplo skuplje došla reklama na TV FBiH zato što je Karić govorio..Ne volim nikog omalovažavati ali vidi se da nije neki kapacitet...( u pravu su oni...DRŽAVA ZA MAJMUNA)
pogledaj snimak memica na ulazu u muzicku skolu
"Maksuz" samo pogledao i mogu reći svaka mu čast kad se mogao suzdržati. Očigledno da se ovdje radilo o pokušaju pravljena incidenta od svega iako je sve bilo dogovoreno..(kamere upaljene, policijom se prijeti, muškarci ko čavke na vratima stoje i ponavljaju jednu te istu rečenicu)..Bitno si preskočio reći da je SDP samovoljno smijenio direktora muzičke (došla je v.d.koja je sebi za pravo dala da zaključa javnu ustanovu) iako ga je sud vratio na tu funkciju, koju v.d. nije htjel provesti..ko onda ne poštuje zakon i sud..nisam nacionalista niti želim biti ali postavit ću pitanje kad će Bošnjak u RS moći zaključati neku ustanovu i ovako se ponašati..???? Imam osjećaj da ti smeta čisti bosanski jezik (pročitaj neku knjigu o bosanskom jeziku)?? Kako god imamo je univerzitetsku diplomu u SFRJ što bi se pogotovo danas trebalo cijeniti...Također, većinu uposlenih je zaposlio Bajraktarević a zna se kako su mu vratili!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Trk kod Zlaje po instrukcije, na faci ti se vidi da si glup ko k....
Dok se placalo srbima koliko zinu za parcele sutilo se i auto ceste se nisu zalile i oglasavale. Zapadni prilaz je 5 godina bio na cekanju zbog jedne srpske porodice i dok joj nisu isplatili koliko su zinuli nije se gradilo. A kad treba otimati zemlju od zadruge koja svaki dan u Sarajevo posalje 10.000 litara mlijeka onda to treba razglasiti i lobirati preko medija. Ovaj lopov je do sad klepio desetine miliona maraka namjestanjem tendera i izmjenom istih naknadno na autoputu i niko o tome ne govori. Kad ste mogli platiti srbima, platite i zadruzi koliko treba, al svima je dobro poznato da je vrhovnom karicevom komadantu zapela za oko imovina zadruge pa je zeli na sve moguce nacine unistiti, jer je samo zemljiste vrijedno na desetine miliona maraka, koje građevinski lobi jedva ceka da se dokopa.
Gledaj Karića, direktora Autocesta i asistenta na Masinskom fakultetu u Sarajevu, kad se pojavi, valjda nema ko drugi...
ko to ovdje mene proziva:-D?a tuzite ga,i ja bih ga tuzila...
cuj retardu sad si mi dao minus, racunacu da ti se omaklo, nemoj da ti se ponovi
simunida je hahahahahahahah
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Memic je navikao da se vozi po makadamu,tamo odakle je on dosao jos uvijek su kocije i zaprezna kola aktuelna.
Inače je Ilidža uvijek seljačka bila tako da niti je opjevana niti je bila poznata niti će ikada biti poznata osim po seljacima i kočijama....ali po njoj su se rimljani igrali i pravili mostove..pretpostavljam da si građanin od 1992. godine pa da ti je sve selo osim u potezu od Baščaršije od Marin dvora...tako da neću ništa više reći...
Ensade Kariću stanite u kraj ovom banditu sa Ilidze, tom primitivcu, kromanjoncu i ne znam više kako bih ga nazvao. Polupismeni agronom koji je zasadio voćnjak izmedju dvije saobraćajnice valjda da što više imaju olova iz izduvnih gasova.
Ne cudi me da je ovaj Memic ucjenjivao, bas lici na klasicnog lopova i lihvara kockaste glave
Dokle više da se preepucavaju i taktiziraju preko leđa građana. Idioti !!
Sad odjednom brinu za funkcionisanje saobracaja, a sto su na to proslih 20 godina zatvarali oci i okretali glave, to je ok... Ako misle da ce se otvaranjem nekoliko kilometara ceste spasiti na izborima, haha grdno se varaju.