Skupljeno 470 KM - oboren rekord!
0
Enis se slomio od posla, Milan došao da naplati
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najlakse je kenjati po portalu, a to sto ljudi prate akciju svake subote, podrzavaju je maksimalno i sami su konobarisali, nista ne znaci? fino je objasnjeno da nije nikakvo takmicenje, ali u biti je svima bitno, i svi ucesnici jedva cekaju da vide koliko su skupili, tako da pozitivno nadmetanje ne steti. da si jednom dosao i dao 10 KM za dvije kafe umjesto sto kenjkas po komentarima, znao bi to!
Najbolji nasi glumci, hvala vam i od mene
E vidi sarajlijice
TESANJSKI COBANCIC VOZA MECKU OD 100000KM,IMA LOVE KO HALVE,BALKAN GA VOLI CIJELI I SKUPLJA LOVU ZA DRUGE A TI USRAN U NEKOM UBUĐALOM SOBIČKU SJEDVA 15 KM SKUPLJENIH ZA INTERNET IMAS OBRAZA PROZIVATI TAKVU LJUDSKU VELICINU PAPCINO JEDNA.
shabani, pogotovo ovaj tesanjski cobancic
Fino,fino-To su dva fina gospodina sonih 100% Bosne i Hercegovine u sebi,,a ostali mozete nam ga produvati.
Morao je Milan jesti zato je i kasnio ovoliko :)
svaka ti cast kad imas 10 maraka mozes kenjati i po forumu
To i jest problem kod nas, sto je sve nadmetanje. Nerazumijem samo zasto moraju spominjat \'ko je vise skupio, ako ide u dobrotvorne svrhe, onda nema takmicenja niti se pita \'ko je vise dao il skupio. Sarajevo-x je jedna velika mahalusa.
koje legende!! zivjeli sto godina
Svaka cast !