Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte i njega u parlament, kod nas vazi sto je bolji glumac, bolje manipulise ljudima. Garantujem da bi Enis u politici bio bolji od voditelja, muzicara i sportista.
Kao Regan
Samo čekam da mi se on ukaže u toaletu dok piškim!
Blago tebi ti bar ne možeš (u strahu kad ti se ukaže ova spodoba ) unerediti pločice :D bar se nadam :D:D
hahhahahah, nije nimalo motivirajuće :D Tako da ćutim , trpim i govorim sebi: neće, ne... neće, otišao da primi neku značku, orden i slično :p
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Semso Milicajac
Popisaj se na nju -.-
semso kralj
Jebo mater goreg naroda od nas nema,ja sam mislio da su Srbi najgori narod na svijetu al mi smo gori od svih,Srbi svoje velikane cak i glumce koji nisu poznati kuju u zvijezde kad su u bilo kojem projektu,kod nas se samo gleda sto je dobio Enis Beslagic sta ce njemu i sl.kad smo glup narod ko ***,pola ovih sto komentarise nije ni procitalo text nego naslov i odma komentar iako nema pojma o cemu se radi,Enisu Beslagicu svaka cast on je ponos Bosne i nikad nas nigdje nije osramotio i uvijek je se odazvo svakom projektu gdje bio pozvan dok pojedini samo ignorisu.
Dobio znacku i odmah se namrštio ko drot prašinar. Još jedan dokaz glupih poteza u BH drustvu. Nek je nabije sebi u šupak jer ni ta značka nije više što je nekad bila. Treba stvoriti narodnu policiju.
Zali se Mujo Hasi kako mu zezaju sina u skoli I kako su mu dali nadimak. -koji nadimak? -Urac! -A koje mu je pravo ime? -Enis.
uh jebote...kako samo vazna vijest !!! napusite mi se karine vi sa klix.ba
A sta je za tebe vazna vijest?? rat u Ukrajini=nije vazna vijest,sve dok nedode kod nas mogu zivjeti bez te vijesti Sport=ma sta me briga ko je dao 2 gola ko je zabio 20 poena ali momak imaju rubrike koje se zovu "razonoda" tebi ako se cita "vazna" vijest otvoris crnu hroniku procitas,izades iz klix-a ostalno ne otvaras i mirna Bosna
al jel to rebi druvar nahkav svijetao momenat u tvom zivotu sto je ovaj fol glumac dobijo nahku medalju....de majke ti ba....sta ti imas od toga...jel se sad bolhe osjecas..il ti je kednostav.o lijepo sto tu mazu mozak sa vahkim vijestima....ono da i tebi bidne lijepo pa da ne izlazis na proteste....nabijem te na kurcinu.....jesi to dijaspora mamu ti jebem....jel? pa samo seres ....he ????!!!
super. sad moze ici da bije demonstrante ! radnike, nezaposlene, penzionere ...
"Koristit ću značku onako kako je koristi i policija. Drago mi je da sada nakon što me zaustave mogu reći da smo kolege. Ja toliko policije sretnem vozeći se u autu. ".... pravi bošnjo, gleda samo kako će se čime okoristiti
predlazem da znacku date Bakiru - on je veliki haver sa policijskim strukturama,osim naravno sa direktorom SIPA-e
A meni izgled'o bas onako raja , kad ono u pola plenuma bub policijska znacka . Nesto je tru'lo u zemlji Bosni .
Zašto toliko toga negativnog u komentarima oko Enisa?Lik je javna ličnost kakav takav glumac ali kao osoba nikad se nije zamjerio nama kao Bošnjacima ili našoj državi...Nisam još do sad vidio da drugi narodi svoje mrze i pljuju kao mi naše jeli netko nešto uspio u životu odma je papak i treba ga tući...daj ba pametnije je bar da presutite nego da se sramotite...ništa nam naše nije dobro od cigara do alkohola pa mlijeka...Vidim da se prija pije Ožujsko,Karlovačko,Lav ili Nektar nego naša Sarajevska koja bolje kotira od ovih na vedenih piva na svakom testu koji se koristi...bolesni smo u mozak
sta ti znas o pivu majke ti???a nije bitno samo pivo naveo sam tu i druge stvari hebem te glupa...
sta ti znas o pivu majke ti???a nije bitno samo pivo naveo sam tu i druge stvari hebem te glupa...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kako je se obogatio na stereotipu naivnog ali lukavog bosanca! fuj!
Proslavio se ulogama bosanca-glupana
te na taj način doprinosi afirmitetu zemlje
Ebo vas Enis.Palicom ga protjerati u Hrvatsku nek mu oni daju znacke I bedzeve.
Šta bi nam još jedan?