Sporni zaključci NSRS
0
English uvjeren u pronalazak rješenja
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@TarotMilan mora da te mater dojila tako sto ti je davala da joj oblizujes smrdljivi suppak infantilni majmune
ma necemo mi crknuti genocidasi nismo ni 92,nista se vi ne sikiriki doci ce davo po svoje,samo naprijed fasisti genocidni
Evo i ovaj tegljecii bik Kole/Cole ce ti pomoc. On je to vec probao na grmeckoj koridi kad se okusao kao bik bodac pa zadobio ubod u stegna. Poslije se ne nasikiro ko krava a vo je.
Milane nisam znao da se majmuni sluze internetom. pa ti si fenomen covjece, pardon majmune. Vidim uzbudjen si pa evo ti zapali jednu domaci skiju i smirii gene samo se nemoj previse.....
Nema Charles.. Docko je vam je svima pokazao.. hajte kuci .. citav PIK ... Izgubili ste kredibilitet .. sve id da nesto uradite u vezi zakljucata, nece se vise nikad opeci o Dodika... tako da je kuca najbolje rjesenje ...
Oooooo poturiceeeeee....RKEEEE !! Pocrkajte gadovi !! (Samo da vas pozdravim, pa odoh!)
Evo rjesenja za Muslimane !!! Ovako...Gurnite si prst u anus...a drugom rukom uhvatite se za nos i ponavljajte ,,Raskiseliseli ti se opanci ,raskiseliseli ti se opanci...\'\' 48 puta ! A zatim promjenite ruke ,onu kojom ste se drzali za nos gurnite u anus i obrnuto i ponovite operaciju 2.319.879 i...i...ipak morate nazvati za ostatak recepta !! Milan Tarot pozdravlja svoje ovce !
Podrska drugom komentatoru,sic na ulice i rec ISTINU!Dosta je fasisticke retorike laktaskog lopova dokrmka i genocidne tvorevine i svih stopiranja unaprijedjenju drzave Bosne i Hercegovine! Jedan predsjednik, jedna drzava, jedan parlament, jedna policija! BOSNA4EVER!
izadji ti ,pa cemo mi za tobom
Izadjite na masovne proteste i recite ne fasizmu koji provodi i podrzava dio medjunarodne zajednice i njeni poslusnici u BiH na celu sa Dodikom. Svjetska javnost se mora alarmirati na planove podjele BiH koji se trenutno punom parom realiziraju.
Pa ima li iko jači od Dodika i RS- Svi se boje ko da je u pitanju ne znam šta. Očigledno Rusija dobro drži leđa RS.