Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Porediti lika koji je spavao u trezoru u ratu i lika koji je preživio genocid je nakaradno.
Glupi Bošnjo ne može spoznati realnost.
Bokser, baš ti je neko napunio glavu neistinama, nije mi bitan Suljagić, nego to što si napisao su proizvoljne interpretacije koje čovjek nije nikad rekao.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
aferim.
Semum, papak je'an!
SDA zato mu ti mozes dupe lizati. I sta se kacite na komentar.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa on i nije izgleda nikad ni bio Bošnjak on ti je Demo(kratki) fronta(lni) SR-BO-HR samo šteta što je dobar musliman
aBd df i SDA zajedno molim sbb fanove ostavite se - sto niste izašli na izbore
Zadro
Bravo za DF i Zeljka Komsica.!!!
Eh moj Suljaka da nisi "ukinuo" vjeronauku već je uveo i na fakultete, sad bi imao najviše glasova. Jebla vas fašistička vjeronauka, kome je do vjere ima kuću, pa nek vjeruje, nije ovo muslimanska zemlja, niti se borilo za muslimansku zemlju. A godinama se već sve u tom smjeru vodi. Glup si narode, ali nisi ti kriv, ovakvi ko Bake su ti uzeli i školstvo i kulturu, pa sad bolje i ne znaš.
Čovjek nije krkan , jer : "Dvije godine je bio dopisnik iz Međunarodnog krivičnog suda za bivšu Jugoslaviju londonskog Instituta za ratno i mirnodopsko izvještavanje.[1] Završio je Fakultet političkih nauka u Sarajevu, a doktorirao 2009. u Hamburgu na Institutu za mirovna istraživanja i sigurnosne studije."(* wikipedia) . Ali, takvi ne prolaze. Nije adaptibilan a ne može ni biti. Ali, dok ima ovakvih , ima neke , barem neke nade.
opet "historijski"...
sljedece izbore nek se odvoji od komsica pa neka nas sda i dalje yebe umjesto da se df, sbb i sdp udruze i posalju sda na smetljiste istorije jer ocigledno da se masina sda drugacije ne moze skinuti sa vlasti. i sad ce retardi da nam palamude o uspjehu, imaju 70 posto a bakir ce i dalje da vlada i nek vlada kad se ne zna ko je retardiraniji lagumdzija, komsic, radoncic, ili suljagic...
Jeli Avdija glasao???
JEDI GOVNA SMRDAGICU, STRANKA TI JE OD JUCER A PRICAS O HISTORIJI POGASCINO JEDNA, TREBA TE PLJUNUTI U NADI DA NECES UZVRATITI ONAKO KAKO ZENU UDARAS
Graditelja i utemeljitelja ni na mapi, utek'o u rodno Gusinje.
Ovaj mozda jeste obrazovan. Ali neozbiljan za politicara. Bakir nije pobjednik zato sto je dobar. Vec sto nije imao nijednog ozbiljnog protivkandidata. Bivsi reis, voditelj, par neiskusnih i Sefer. ...
Da ga vidim negdje na ulici rekao bih da je lov.
Zeljko Komsic : covjek koji je od 1996 godine na budžetu, nikakve druge funkcije nema sa strane, da mu nije budžeta bio bi na birou...strasno...covjek ciji je kabinet najvise potrosio a govori nama o stednji.
A sada kuci tuci zenu