Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad 09.07.2010. u 16:00 sad ce baljije protestvovat da se pusti nevin covjek, ne moze muslimajmun pocinit nikakav zlocin,ONI SU CVIJEĆE NA TENKOVE BACALI.mamu li vam vasu, ako se rat ponovi, pakao u koji cu vas slati ce vam izgeldati ko raj nakon svega sto vam uradim, bez obzira na spol i godine. jesil muslimajmun, jesi, aj malo nasamo da popricamo :) @sad Eeee jest me strah,neznam kako ću prespavati :))))) a ovo ti je dobro\"oni su cvijeće na tenkove bacali\" aaa ha ha ha haaaaaaa A šta smo trebali,dočekivati neprijateljske tenkove sa cvijećem aaaa ha ha haaaaa PS.Jedna molba nemoj nas toliko plašiti,nije fer :))))))))
ubistvo covjeka kome su ruke vezane je zlocin i tu osobu cini zlocincem.elvire plati dug ako mozes.da si mi oko,odgovaraj za to.
Pet šest godina za ubojstvo jednog Hrvata? Ovo je rasistički sud i rasistička država!!!!!!!!!!! I sve to na godišnjicu Srebrenice.
rat je pakao, ali ubit zarobljenog čovjeka je mislim, dno dna.
Elvir je likvidirao ratnog zlocinca, evo isto ovakvo pasce kao sto je ovo vlase \"sad\". Svaka ti cast Elvire a vlase sad i sl. nek nam pusi i doce nam na bajramski kolac.. ps.kad tad
Stvarno ne znam sta je Elvir pogrijesio? Moze li mi neko objasniti sta ovdje zlocin????
@sad kome ti prijetiš jado jedan,samo da hoće da vam se hrvi napijemo...
@sad: svi smo mi prvenstveno ljudi na ovoj planeti i razlikujemo se samo po nijansi boje koze, j.ebala vas religija vise. koliko ce se samo krvi proliti u ime nekog svevisnjeg.
sad ce baljije protestvovat da se pusti nevin covjek, ne moze muslimajmun pocinit nikakav zlocin, oni su cvijece na tenkove bacali. mamu li vam vasu, ako se rat ponovi, pakao u koji cu vas slati ce vam izgeldati ko raj nakon svega sto vam uradim, bez obzira na spol i godine. jesil muslimajmun, jesi, aj malo nasamo da popricamo :)
cuj sporazumno?! ja bih tebi mozak prosuo onako sporazumno majke ti ga gurbetske loyave