Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma pitao bih ove iz Komisija za očuvanje nacionalnih spomenika BiH sta su poduzeli po pitanju kuce Ocaktana u Sarajevu koja je izgorila prosle zime u pozaru. Ova kuca je bila pod zastitom prave drzave (SFRJ), sta je sada sa njom ????
... neko od kvazi novinara sa SA-X mogao dici cijenjenu guzicu i otici uslikati doticnu centralu, a ne da se postavi panoramska slika Sarajeva. Kolika je plata u SA-Xu da se prijavim jer ocigledno da niko nista ne radi, a primaju se plate.
Konacno nesto da nije crkva ili dzamija. Inace je ovo industrijsko naslijedje vrlo bitno u svijet a kod nas... Ni sami ne znamo sta sve imamo.