Susret Silajdžić-Mantica
0
Ekonomski odnosi Italije i BiH mogu biti bolji
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa imali vas jos da pregovarate sa JEDNIM gostom iz Italije. Ova velesila administrativna (BiH) to moze podnijeti i platiti samo da bi vi primili iz tako jedne siromasne i male zemlje , kakva je Italija , JEDNOG gosta. Hocemo VAS (8) u sljedecim bilatelarnim susretima !!!!!!
udariti gdje su najtanji, po novcaniku i u krizi, samim tim austrijanci, njemci i talijani ce lobirati za skidanje viza za bih gradjane, zapravo tu ne bi bilo ni lobiranja, to bi se odlucilo za par dana kad bi austrijske, talijanske i njemacke banke morale platiti 50% vece poreze jer njihove zemlje imaju vize prema bh gradjanima, sto znaci trzisna utakmica nije ravnopravna.
ekonomski \"odnosi\" bih i italije su iskljucivo oralni po bih, bih kupuje, a italija prodaje? isto za eu kao i za hr i sr. uvesti 50% vece poreze ili carine firmama iz zemalja koje imaju vize prema bih gradjanima i nazvati taj porez ili carinu konkurentskim jer nije isto za bih privrednike koji moraju cekati u redovima ispred eu ambasada i eu privrednika koji u bih ulaze sa licnom kartom. sam taj zakon u proceduri bi skinuo vize za bih gradjane jer eu u bih izvozi milijarde eur, a u samoj bih pravi duplo vise.