Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znate ni pola price,prava istina je da se obrazovni proces na EFSA-i u zadnjih 2 godine strasno pokvario na ustrb uvodjenja predmeta na engl. jeziku i pokusaju evropeizacije .
A gdje je sistem protiv samovolje pojedinih profesora i katastrofalne prolaznosti na njihovim predmetima od 3%. Da li je i to u skladu sa evropskim standardima??
Sarajko zavrsi ti fax u roku, budi nadprosjecno inteligentna i imaj 10 iz racunovodstva ( oba racunovodstva ) pa onda se javi, a s obzirom na tvoju pamet i glupe komentare slobodno se spali da se ne provaljujes vise... Kako te nije stid???? ides na fakultet samo da budes vidjena..... ne mozes curi ni na ruke politi, ovdje si se nasla prsiti i glumiti???? jadna li si....
@Sarajka, \"...akcentom sela iz okoline Zenice...\" A ti bas znas dobro te akcente, narocito iz sela iz okoline Zenice? :)
Ima li itko pozitivnih primjera ili iskustva sa Ekonomskim fakultetom u Sarajevu? Kada biste vi ocjenjivali ovaj fakultet, koju biste mu ocjenu dali, koliko ste zadovoljni radom ovog fakulteta? (ocjeno od 1-ogorčen/a sam do 10-potpuno zadovoljan/na)
ko se to usudio da me proziva????
ma sta mi ovo vrijedi kad ga ja prvo moram zavrsiti... pa onda izgubiti 2 god dok nadjem stelu da se zaposlim.. pa jos godinu dok vratim pare koje sam dao za štelu.. i prije 28 mobu mahat ušima!!
\'\' Ne znate ni pola price,prava istina je da se obrazovni proces na EFSA-i u zadnjih 2 godine strasno pokvario na ustrb uvodjenja predmeta na engl. jeziku i pokusaju evropeizacije . \'\' slazem se sa kolegom...:D
uspješno stvaranje lihvara, i još im uručiti neku nagradu goni ih u tri pm
Ima par profesora koji su prihvatili promjene i svaka im cast, a ima ih jos koji su ostali u proslom vijeku i niko na njihovu samovolju ne reaguje. Kao npr. ona polupismena profesorica racunovodstva. Mora da je neki jak stranacki kadar kad joj niko nista ne moze. A tek njena asistentica koja je ko zna kako dobila posao na fakultetu, a izadje pred sto studenata i prica akcentom sela iz okoline Zenice. Kad je cujem, dodje mi da se javno spalim na sred amfiteatra.
Medjunarodno su priznate diplome studentima sa smjera Finansijski menadzment i Marketing menadzment i to od akademske 2011/2012 godine. Tako da studenti koji su zavrsili neki drugi smjer ili pak zavrsavaju ove godine tu akreditaciju mogu objesiti macku o rep.
@Rep. Srpska Dodji pa nosi crkvu na Pale u sumu ako ti ne odgovara ovako...!!!
placen publicitet
Jel to priznanje za kako je u raji zovu Cosa Nostra, ma dajte nemojte se neslano šaliti. Pa pogledajte samo profesore i njihove asistente
a mi od ranije smo sisali vesla....nije pravedno, mislim drago mi je sto su priznali ovim generacijama a mi smo za dzaba drndali:((
Vratite zgradu Ekonomskog fakulteta vlasniku pa onda pišite o uspjesima te obrazovne institucije!
Svaka cast,samo nam nesto slabo ide ekonomija u praksi.