Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je ovo,bog te smazo....Kakvi su ovo manekeni
maneken je kliksov novinar ervin musinovic
jesu i hrabri...naiđem u šumi na paštetu lično, nazovem ih, kaže ne možemo doći trenutno, obilježite čime, i nemojte tamo ići...eto kakva je situacija...svi ovi timovi dobili su para od donacija u vrećama,a očistili par kvadratnih kilometara od rata...nabijem ih sve, od onoga što im zapovjeda do ove sa cvikama
sta ti znas sta je mina, jedini metak koji poznajes je polni organ
ja ne vidim bakira pedera ovdje i njegove sda homice
ova djevojcica je dobila posao sigurno na posten nacin: zalaganjem, trudom, PRIMANJEM k znanju vjestina i slicno.
Eto vidis kako si ti pametan i inteligentan,da je to stvarno zapanjujuce.. Ali uzimajuci u obzir tvoju inteligenciju i tvoje ostale komentare,nista "pametnije" i nisi mogao napisati... Ocito imas vrlo cudan nacin razmisljanja i vrlo defektan nacin analiziranja situacija oko sebe,zivotnih situacija.. Tako da ja slobodno mogu zakljuciti da si ti jedan obican mentalni huligan,jad i bijeda ljudske psihe..
AdoSarajevo to je realnost druže, a ti si PENAL brate
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sandokan MCCCC