Veliki doček na aerodromu
0
Ejup Ganić stigao u Sarajevo
Komentari (186)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kimeta jel se ti to iz Beograda javljas ili si samo glupa? Dobro dosao gospodine Ganicu! Ziv nam i zdrav bio.
HVALA....
najlepse je kad se vratis kuci...........
yes we can.... ziv nan bio sandzo
Emice, yeebeem te medju te tvoje debele guuzoove
super,,, prodje i taj dan....
@Pipa uzmi fanglu i mistriju i vrati se na skelu, i ne silazi odozgo, jesi čuo :=)
DRAGI EJUBE NEKA SI TI NAMA ZIV I ZDRAV DABOGDA ZIVIO JOS STO GODINA MALO JE TAKVIH PAMETNIH LJUDI
e Bošnjaci jeste ludi, znate li kome vi kličete?
dobrih noga u plavke
Da li je na dnu Pandorine kutije ostala bar varljiva nada ili su i nju ukrali?
Od dvije ponudjene pjesme sa komentara, ova mi se dr. uga cini iskrenijom od one koja tek priziva nostalgiju za nekim vremenima kada su Ekatarine bile vece od Ekrema, a bilo je jednako mjesta za oboje, kao i \"za sve nas\", te me neodoljivo podsjeca na ono famozno pitanje - \"Ko nas bre zavadi?\" uz nezaobilazni siroh osmjeh, moze i bez zuba. Ako je suditi po komentarima, slabe su sanse da ce imati ko da se pobuni.
Nema nama naprijed dok ne rascistimo sa onim sto je iza nas i dok se iskreno ne suocimo sami sa sobom. Stara izreka kaze da ono sto je proslo nece da prizna da je proslo dok se dobro ne osveti onome sto tek dolazi. Kako vrijeme prolazi, neki sve vise potiskuju u zaborav ono s cim im se najteze suociti, jer tako je lakse, a uz to, uvijek ima nade da ce ih dr. ugi shvatiti, a potom, prirodno, sve oprostiti i zaboraviti bez potrebe da za izvinjenjem ili promijenom ponasanja. Jedini pravednici, kako takvi sebe zele da vide, spolako polako postaju svjesniji da nista nece bezuslovno i samo po sebi, oprosteno i zaboravljeno. No, tesko im se pomiriti sa cinjenicom da se jednom izgubljeno povjerenje jako tesko, a nekim slucajevima nikako ne vraca, a da se stvari prepustene same sebi mogu kretati samo od loseg ka jos gorem. Treba imati volje i snage, ali i hrabrosti da se ulozi veliki trud, a bez ikakve garancije da ce uroditi plodom, pa je to zgodan izgovor da ni ne pokusaju.
Kada su došli po Srbe, ja sam šutao; jer nisam bio Srbin. Ionako su svi Srbi č.e.t.n.i.c.i. Ha ja! Kada su proganjali Hrvate, ja sam šutao; jer nisam bio Hrvat. Ionako su svi Hrvati u.s.t.a.še. Ha ja! Onda su preuzele v.a.h.a.b.i.je, ja se nisam pobunio; jer oni su naši m.u.d.ž.a.h.e.r.i. Ionako su braća po vjeri. Ha ja! Kada su došli po mene, nije preostao niko da se pobuni.
DOBRODOŠAO.srboši...U LAŽI SU KRATKE NOGE.ZAR VAS TO NISU UČILI U ŠKOLI...VI KOMUNISTIČKI BEZBOŽNICI.TEŠKO VAMA KJAFIRI.