Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve dok načelnikovi rezultati govore koliko je toga urađeno i koliko je Općina Novi Grad napredovala u posljednje 4 godine, crvendaši mogu napakostiti samo u snovima. Ovo što rade se ne može nazvati ni dječijom igrom. Smiješno, ali neka. Dok psi laju, karavane prolaze.
@bosnajejedina ma ove ne moze biti nista drugo nego "potez" SDP-a, zadnjih 15 godina njihova politika se zasniva na pljuvanju SDA i nista drugo!
bosnajejedina lijepo!!! za podjelu ovih papircina je zaduzen g-din @h8er_ u ime svog pencilina. :))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
efendic ce opet da pobjedi... covjek je uradio vise nego sdp od rata...
Pa hoce seljo da pretvori sve u beton, da lakse zaboravi rodno selo.
I ja kad se poserem nemam nista s govnetom koje je izaslo iz mene :)
Jel šta neistina u ovom letku? Još su zaboravili napisati da nam je DZ sheban dibidus da bi se natakarile one zgradurine čiji stanari će tek da imaju problema kad usele. Da vide kako je lijepo živjeti u općini Novi Grad. Al napravio je park, što jest-jest. Prije smo ih imali pred svakom zgradom, sad nam je beton i komsijina dvičina umjesto cvijeća ili ljuljački. Sad je sve to centralizovano pa hajd onako dzematile u park. Podvig je to od livade napraviti park. Kostalo to samo nekoliko miliona.
Počelo je počelo...predizborne igre bez fair play
Vidno SBB propaganda, moj Efendicu. Kad ne znas nista drugo, onda ti je SDP kriv. Presmijesno. Prije bih pomislio na Nasu stranku.
Vi sto bacate lose komentare na njega, prosetajte malo Dobrinjon, Alipasinim poljem, i ostalim dijelovima opstine gdje je dokazao da se moze nesto urediti, napraviti, popraviti. Mozda ce biti minusa od strane onih koji ga mrze, ali znajte da ce on opet pobjediti koliko god vi to ne biste zeljeli.
Ponekad covjek zastane i zamisli se da li je moguce da zivimo i disemo u istoj opcini, krecemo se po istim mjestima i udisemo isti vazduh. Zalosno je da poslije ratnih desavanja gledamo u proslost i ne zelimo zajednicki zivot, a jos zalosnije je sto su neki spremni da anonimno iznosimo svoje ideje i misljenja. Ova demokratija nam je dozvolila da iznosimo svoja misljenja koja cemo argumentovati, doduse cesto vecina prica stvari koje su plod njihovih zelja i prikrivenih planova...
@lachiffre i gospodine nećete imati priliku da imate ženu da ne biste nekome uništili život...
Ako već hoćete pljuvati kako treba, mogli ste u boji isprintati. :) Inače Efendić, stranka kao stranka više-manje, ali on kao prvi čovjek Općine sve najbolje!
Efendic je najbolji nacelnik bilo koje Sarajevske Opstine od rata pa do danas, covjek radi konstantno, ne kao dosadasnji nacelnici pola godine prije izbora. Nacelnice zahvaljujem se na uspjesnom radu, samo tako nastavite i nemojte se brinuti za ovakve podvale, vas letak je ugradjen u put, most, djecije igraliste, sportske sale i slicne projekte, ja zivim na Opstini Novi Grad, od mene i moje porodice imacete 5 glasova koje ste unaprijed zasluzili.
@Lupa Ne lupaj.
citam komentare i tesko je nesto lijepoga reci za ovog nacelinika, tesko jer su sve lijepe rijeci recene.
nije valjda da je sve ovo uradio ....on je čestito stvornje ništa neće mimo zakona Huse Ć cccccccccccccccc
Nije ni njegovo maslo za Ramazana ali poslije onog zlajinog Damira, gospodin Efendić je osvježenje pravo.
Nepobitna je cinjenica da ova opcina nikada nije imala boljeg nacelnika... Rezultati govore sami za sebe, a ovi pateticni pokusaji ostaju samo to - pateticni pokusaji...
bolje rezultate ne moze ni imati, narocito od kada je sda u koaliciji sa sbb. sto zamisle to i naprave, postujuci samo svoje interese. a to da sto bilo sta u opstini ostvariti moze, u 99% slucajeva, samo podoban, ne treba ni govoriti. jos sada kad nam napravi i novu tibru to ce biti avantura za sebe. ne hvalim ni hadzica, on je vjerovatno jos gore gov.. od efendica, al brate davati lazne podatke o sanacijama trgova, naselja, a namjenski odlagati istu zbog izbora je sasvim normalna politika sda kadrova
Prvi put vidim odgovornog političara kao Semira u zadnjih dvadeset godina, i odmah nekom smeta .......djela više govore od letaka....
mozda nisu oni provjerite pa onda optuzujte
Efendic predobar nacelnik! Vrhunski radi svoj posao!