Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@hUU Ko ba nema ? Ajd malo se obrazuj kad je napisan Bosansko-Turski rjecnik (prvi rjecnik na ovim prostorima), a kad su napisani ostali. Cak su i Albanci imali rjecnik prije Hrvata i Srba..
Po kojem to \"VASEM BOSANSKOM \"vi nemate pismo, jezik, istoriju ni kulturu toga ste se odrekli kad ste presli na tursku stranu IZDAJICE BOSNE.
VOLIMO TE DZEKO:) PONOSU NAS
Kretenu....Uskoplje se zvalo prije Osmanlija....u prijevodu Uskoplje bi trebao biti pravi bosanski naziv.
nisam glupan zatucani, i nemoj da mi psuješ molim te! a meni odgovara sve dok djeca uče, bilo koji jezik, ali neka uče...geografija je ista svugdje, povijest je nebitna, matematika ista...samo je problem jezik? evo ja sam učio Hrvatski i bosanski jezik, oba, i šta mi fali. A ti izgleda koji god da jezik učiš - džaba ti je. I ovo je članak posvećen Edinu i djeci, humane svhe, a ti idi svoje političke oce branit i mjesta i fotelje im pravit na neki drugi članak, hvala unaprijed.
jel poturčeni djeda mraz djelio paketiće po hercegovini.
nek se drži svojih 24%, nama hrvatima netreba pomagati, mi smo dobrostojeći, imamo novca, sve naše ustanove su dobro organizovane i odlično funkcionišu. nepišem ovo kao provokaciju, već kao realnost.
Od Bugojna je i Džeko digo ruke...
Dzeko dijamant
Je li to tebi odgovara da naša bosanska djeca uče po hrvatskom nastavnom planu i programu, da uče hrvatski jezik, hrvatsku povijest, a ne po našem BOSANSKOM.... je li to tebi odgovara da mjenjaju ime bosanskog grada Gornji Vakuf u nekakvo hrvatsko Uskoplje.. Ako ti ovo odgovara onda prvo idi sebi j.e..b.i m.at.e.r, glu.p.a.ne za.tu.ca.ni..
Izgleda da bi mogao vrlo lako da izbije RAT između ovih đub.radi nacionalista što u svemu vide samo mržnju i vrijeđanje, i na drugoj strani BOSANACA koji ćemo rado nacionalistima da jeb.emo mat.er...lagahano i sa zadovoljstvom
zivio E D I N E MAS.ALA !!!! !!!!
NIje \"uskoplje\" nego GORNJI VAKUF!!! STOP KROATIZACIJII BOSNE!!!!!! DŽEKO EDINE POSJETI BOŠNJAČKE POVRATNIKE, MANI SE USTAŠA!!!
Zašto da posjećuje škole koje rade po sistemu druge(agresorske) države hrvatske??? OVO JE BOSNA A NE hrvatska!!!!! BOSNA BOŠNJACIMA!!!!
EDINE WELCOME TO HERCEG BOSNIA ! ENJOYYY