Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali zasto, neka im ga otpisu .. navikli su jedni drugima raditi te stvari. Jedino narod jadan mora placati racune i ponovno ukljucenje.
Ovaj Zeljkovic sve pokrade. Pravi je ekspert za namiriti svoj dzep i unistit radna mjesta.
Ovaj je pravi cirkusant
NEĆEMO DA VRAĆAMO DUG KOJI SU KRIMINALCI NAPRAVILI, DOK SE ONI ZADUŽUJU, KRADU I BOGATE MI NEMAMO ŠTA JESTI! NEĆEMO DA VRAĆAMO DUG KOJI SU KRIMINALCI NAPRAVILI, DOK SE ONI ZADUŽUJU, KRADU I BOGATE MI NEMAMO ŠTA JESTI! NEĆEMO DA VRAĆAMO DUG KOJI SU KRIMINALCI NAPRAVILI, DOK SE ONI ZADUŽUJU, KRADU I BOGATE MI NEMAMO ŠTA JESTI! NEĆEMO DA VRAĆAMO DUG KOJI SU KRIMINALCI NAPRAVILI, DOK SE ONI ZADUŽUJU, KRADU I BOGATE MI NEMAMO ŠTA JESTI!
trebaju kantonalnoj vladi ukinuti grijanje!
Zahvaljujuci nasoj Vladi duzni smo na sve strane,i Bogu i narodu.
Nema vode, nema struje, nema grijanja, sta je sljedece ?
Kako nam dodje ova ekspertna vlada nama sve bolje i bolje ...
Vladajuca vecina Kantona nam je za ni u putu sresti. Vode nema, struje, plina, ma i radijatori ce biti hladni. Svaka vam cast eksperti !
Taj dug neka vrati onaj ko ga je napravio, a svima nam je poznato da je Zeljković u to vrijeme bio na direktorskoj poziciji u toplanama, stoga Zeljkoviću LOPOVE VRATI PARE!!!
Ma oni su rješenje vidjeli u tome što će nama podići cijene grijanja da mi vratimo to što kriminalci pokradoše, Zeljković je napravio dug od 80 miliona i nek vrati pokradene pare i mirna Bosna, pa ako smo pušili travu nismo je pasli ma.micu vam lopovsku!
Ima li ijedno preduzece da nije duzno u ovoj drzavi,a da nije BH telekom ili elektroprivreda??