Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bice intergalakticki kosmodrom u trebinju, do godine, samo se jos malo strpite.
Neka je nađu Rusi, nemoj da je mi nalazimo života ti, odmah bi Nato f.a.š.i.s.t.i zarokali po nama.
ne vide ništa sporno što su bez tendera takav posao dali nekome? o koje li smijurije! :) dali bi i guzice rusima i srbijancima :)
OVI IZ BANjALUKE NISU NORMALNI, DADOŠE DžABA NEKIM BJELOSVJETSKIM KRIMINALCIMA RAFINERIJU BOSANSKI BROD, TVORNICU ULjA MODRIČA, RUDNIK UGLjEVIK, SADA NAFTU (AKO JE NAĐU, SIGURNO IMA U LAKTAŠIMA) ZA TRIČAVIH 4%! ONI NEMAJU MOZGA!!! GDJE LI OVAJ ZAVRŠI EKONOMIJU! SIGURNO PREKO ŠTELE! RADIO FRAJER K\'O REFERENT U BANCI I SAD PREMIJER! NISI TI DA VODIŠ NEKU SELENDRU, A POGOTOVU JEDAN ENTITET BILO GDJE U SVIJETU! DATI DA ISTRAŽUJE NAFTU I DOBITI SAMO 4%, BOŽE SAČUVAJ! SAMO DA NE BUDE K\'O SA ČEZOM, AERODROMIMA, AUTOPUTEVIMA, ŽELEZNICAMA, AVIONIMA, KAMIONIMA! GDJE GOD SU DOŠLI RUSI, TU JE OSTALA PUSTOŠ! BIĆE RS K\'O DDR \'91.!
Bosanski srbi su definitivno tumor bosne i hercegovine..tako mi se gadi taj narod bas zbog ovakvih poteza. Vise vole da imaju srbijanci i rusi nego svi mi zajedno..kakav gadan i pogan narod!!!
.... predlazem \"braci\" karavlasima da federaciji prodaju dio manjeg bh entiteta i tako zakrpe svoj budzet...
@commi Hvala, ovako je brže.
@ampak-napravicemo ti busotinu -mami medju nogama papak !
Ma nace celo tuki, jesi cuo? Cuj nadam se da ce naci, prihvati se posla celo pa ce nesto mozda i biti, nema od nadanja kruha!!!
hoce hoce , samo trazenje nafte kosta puno para, jel imaju to \"braca\" rusi.....
Cjela Bosna lezi na nafti i dijamantima...
Dok se naši klonirani premijeri preko medija igraju stoni-tenisa mi obični smrtnici aplaudiramo i osjećamo sreću ako smo sa kojom nacio forom nekoga malo uspalili...a onda uzmemo bajat hljeb pa malo namažemo evrokremom kojem se ne zna ni porijeklo..a pravimo se ludi da ne znamo da nam \"naši\" dovode kojekakve X masone koji svoje bogatstvo žele oplemeniti ionako sjeba... resursima naše zajedničke zemlje (podloge) zovimo je kako želimo, ali oni nas uništiše.. Pozdrav za sve komentatore!
Ne znam stvarno sta ce to ostati narodu RSa nakon Dodikove vladavine... Jos malo pa ce placat i zrak. Sve ovaj prodade za jeftine pare ili pokloni uz adekvatnu naknadu na privatni racun. A dobro, niko ozbiljan nije ni mislio da Srbiju ili Rusiju zanimaju nekakvi Srbi u BiH. Bitno je samo da se calabrcne od prirodnog bogatstva sta ima (hidropotencijal, sume, rude, neka za sad fiktivna nafta i slicno).
Dzombicu , bankrotirali ste , RS nece izdrzati ni 2 godine ako ovakvo stanje ostane u svijetu.Ekonomija je na koljenima, fodovi prazni, penzioneri bukvalno gladuju. Idite na sve ili nista , ako ne bude nafte nemate sta izgubiti, ionako odbrojavate zadnje mjesece entiteta.
ako vas Džombiću rusi ne izvade i ne nađu naftu,neće niko...
Nigdje ne piše na koliko bi godina trajala koncesija. Ako stvarno misle dati iskorištavanje eventualno pronađene nafte za 4 % od bruto dobiti onda neko nije normalan. Nema ništa više od ove zemlje kada je stranci počnu bušiti sa svih strana.Za ovakve projekte bi se zaista trebao raspisati referendum i pitati narod. Gdje su ti eko pokreti za koje se izvajaju velike pare iz buđeta.
Mozda nalete na piramide...hehehe.