Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Saradnja Hrvatske i Republike Srpske u mnogome je relaksirala odnose u regiji. Trebaju i jedni i drugi povijest ostaviti iza sebe i gledat naprijed i uspostaviti što bolju saradnju na zadovoljstvo svih. Zašto gubiti 20 god. života u bezvezne svađe ako može odmah da se uradi mnogo toga pa da budućnost bude svijetlija za sve.
Bravo za mog premijera Milanovića. Treba razgovarati i dogovarati s kim se može.
bre deco,u kolonu jedan po jeran i prema zapadu,bolje za pametnijem u kolonu nego trcati pred rudu,bre bavanda jeli tako takolij bre.
Nisam mogao vjerovati, ali istina je. Nastavak Tuđmanove politike i oživljavanje Herceg-Bosne. Prvo, po Josipoviću, \"prijetnja\" za Evropu vehabije i islam iz Bosne i dodjela nagrade \"Nezavisnih noviuna\" koje su toliko pljuvale i pljuju po R Hrvatskoj, pa ministrica Pusić \"zagovara\" Herceg-Bosnu i sastanak sa premijerom entoiteta.... Trebalo je, kao i Srbiju, i Hrvatsku tužiti za agresiju na BiH.