Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek rudare Bitcoin,to im.je bolje.
Ovaj sindikat saradjuje sa poslodavcima. Kada ce na red doci Tvornica elektroopreme i famizna Erna??? Ovaj sindikat valja samo svojim uposlenicima ,dzabalebarosima.
Sve je to udure, ali sta se desava u mostaru, sta je rekla sda a sta sdp? znal ko
AKO IMAŠ I MALO OBRAZA PODNESI OSTAVKU. TI I TVOJ MENTOR NOVALIĆ DOVOLJNO STE POKAZALI SVU BAHATOST U KRIMILANU I KRAĐI. DA JE SREĆE SAV BI NAROD USTAO I POMOGAO RUDARIMA DA VAS LOPOVE JEDNOM ZAUVIJEK PREKO GRANICE POŠELJEMO NA KAJMANSKA OSTRVA JER TAMO JE NAŠ NOVAC I TIME BI ZAUSTAVILI ODLAZAK I NAŠE DJECE. BEZ VAS SDA LOPOVA SVE ĆE BITI BOLJE
Odredjuju cijenu uglja,i rudnici moraju samo njima prodavat taj ugalj po cijeni koja njima odgovara..npr soda u lukavcu potrazuje ugalj i placa ga po 70 km,ali rudnik mora prodati elektroprivredi po 40 km..
Rudnici trebaju praviti termoelektrane u kooperaciji sa kinim ili rusijom (po eko standardima) i obezbjediti razvoj i budućnost sebi i ovoj zemlji.
Struja poskupljuje a ugalj pojeftini, kako?
Taj ugalj nije kavlitete da bi mogao ići na drugo trzizste
joooj debilu jedan narcisoidni ti ćeš nešto riješiti 🤣😂🤣
Gosp. ministre to je lako riješiti, one koji su napravili tolike dugove procesuirati i žestoko kazniti. Za to nisu krivi rudari niti njihove porodice. Smanjiti broj kancelarijskih šavova koji imaju veća primanja od onih koji idu u jame. Postaviti menadžment koji će odgovarati za svoje postupke.