Komentari (241)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je to kad izabereš patrijotu za zahebeš Hrvate a on skoči Bakiru u zagrljaj i zajedno nastave sa torturom krezubih bošnjaka
Željko haram ti bio svaki moj glas do ovih zadnjih izbora na kojima i nisam glasao za tebe. Krepaj gade
DF postaje sve više klozetska šolja slično kao SBB.Koga će oni jadni kontrolisati.Propali su za sva vremena.
samo naprijed zeljko, slobodno ti sa sdha koaliraj, ali iduce izbore dobices kur... bice da si gori od covica
Koji je sada ovo lik??? Tipična seljačina sa kupljenom diplomom??? Ako je ovo istina FF može smatrati da je nestao!
@alejalipa92
Znači, Čović je bio u pravu. Komšić i jeste drugi bošnjački član u Predsjedništvu BiH!
Mozda je ovo i dobro iz 2 razloga.Da se definitivno vidi njihova namjera i ponasanje oko kljucnih pitanja za ovu drzavu i na kraju da vidimo koliko stoje iza onog sto su obecavali u pred izbornoj kampanji.Hoce li biti samostalni od Bakira za istin sku i pravednu borbu za boljitak drzave i svih njenih gradjana ili ce biti Bakirevi poltroni i dupelisci.
...and the Oscar goes tooo...Zeljko Komsic. Btw za naj boljeg glumca
Fuck sve prelivode i uhljebe ove drzave
komšić čovjek sda
Gusinjski crni pekinezer na aparatima
Ako se neko jos dvoumi za odlazak iz BiH,sta mu vise nije jasno?
KO nije do sada shvatio da je Željko Komšić igrać SDA ne zna o politici ništa. DF ide u zagrljaj sa SDA. A Komšića je i finansirao i na zadnjim izborima progurala SDA i IZ BiH.
Izgleda kud god je poci kuci je doci.
Meni nije jasno kako do sada nisu shvatili ovi sto svaki put daju glas Zeljku Komsicu i povjeruju u njegovu pricu o liberalnoj i gradjanskoj drzavi da ih covjek vuce za nos i da je jedino na cemu njemu treba cestitati sposobnost da proda istu maglu ljudima vec 20 godina. Uspio je glasove ljudi koji preziru politiku SDA prodati tom istom SDA ponovo! Nasa Stranka se realno jedina drzi principa.
Ne volim SDA najvise zbog lopovluka I Korupcije jer su stvarno sampioni u tome ( Zukic, Sarajlic, Causevic, kompletan Tk kanton ) , ali ovaj put bilo bi dobro da I DF I SDP udju u neku vrstu koalicije da barem pokusaju napraviti ( SDP ) jos 20 KM autoputa eto barem to za 4 godine jer ovi ce sve pokrasti
tipujem da ce 50 SDA boot gownara da se ukljuci u komentiranje...