Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@srbin -iz- BN ma ko\' da se postidi mami.cu ti srbsku ....pogledaj ti spisak za srebreničana pa da vidim ko\' ce se postiditi gov.no jedno us.ra.no zar je ta pravoslavna svetinja bitnija od jednog ljudskog zivota???? fujjj
Ljudi moji SDA je jedan od sponzora stranice, tako da ovaj dupelizac moze (kao i uvijek za vrijeme radnog vremena za koje je preplacen s obzirom da nista ne radi) pisati ovdje sta hoce nazalost!
Samm da kažem da ja ovo ne bih pročitala kad bi mi neko platio!! Eto tako....
halo kurtoni jedni iz redakcije, sto brisete komentare???????\' papani seljacki
koje gluposti piše ovaj Senad
hahah a gdje ce se vratiti hehe genocidni m... vam j... sta cete vi u dolini neretve haha
e Moj Serpicu,magare Tihicevo,skoncat ces kao i svi tvoji istomisljenici,na deponiji propalih politicara !!!! haj uzdravlje :)))))
apelujem na redakciju sax-a da napravi izbor miss za dzekinu curu jer bi mu tim popravili imidz posto vec nema cure, ako nista nadjite mu bar jedno dvoje vanbracne djece jer ovo sto ste poceli pisati o njemu nema vise veze s mozgom
@ Srbin-iz-BN daj da vidimo taj spisak iz proteklog rata, da vidimo te porusene crkve od ruke muslimana
A
nista napisali hoce li grigorije u velez ili u zrinjski.
Vjerovatno jedan od najglupljih mladih nada iz rasadnika za podmladjivanje politickih partija u BiH. Taj status ga konkurise veoma dobro za jednog od najglupljih u globalnim okvirima. Ko sve vodi ovu zemlju, dobro je da imamo gdje leci veceras. Kad vidim omladinu, zazalim za metuzalemima.
Ovaj lik ozbiljno konkuriše za najretardiranije kolumne na svijetu.
moj sepi moj sepi odzvonio ti mandat pa ti ode u novinare, kurtonu jedan
Znači imaju isti interes mjenjaju mjesta odnosno idu tamo gdje je Lova.
Ovaj mafijaš ide iz Trebinja jer tamo je sve opljačko sto nije za nebo svezano ,eh ali sad stiže lova za popravak crkve na Brankovcu zato je preselio u Mostar.