Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj ovog dzaferovica, usvajanje ovog zakona prestala je diskriminacija nad djecom tek rodjenom, a ko je kome udovoljavao treba traziti krivca u onima koji su potpisali dejtonski sporazum
Sandro Gašić nije branio Bosnu ni u ratu a ne brani je ni danas! SDP jugend podivljala na komentarima!
Molim dragog Boga u ove mubarek dane da kazni SDA i njihov derivat SBiH najtežim kaznama zbog dijeljenja ove države u Dejtonu. Dok oni nisu potpisali Republiku Srpsku i dali joj međunarodni subjektivitet to je bio samo privremeno okupirani dio BiH koji nije značio ništa. Danas, a ni za 50 godina neće se moći kvalitetno ispraviti greške koje su tamo napravili kadrovi ovog nepismenog političkog pokreta.
Politika ove stranke postaje besmislena.
Svi ste vi isti,da ste ga vi usvojili rekli bi da se postigao kompromis i bolje da ima neki zakon nego da ga nema.Trazite sad i ovdje politicke poene.Nema sloge i zajednistva u Bosnjackoj politici zato vas Dodo ovakvo i *ebe.Mrs svi STE ISTA *OVNA.
nikad za SDA! youtube.com/watch?v=JmHTiuwpihA
Sve je po ustavu i zakonu, tako da ne vidim razlog zbog kojeg Dzaferovic reaguje??? Mozda je u SDA pojam kompromisa imaginaran.
Nama gradjanima u cijeloj BiH je stalo da nam djeca imaju JMB, i ne interesu nas vise ni entiteti ni kantoni i bilo sta drugo, hocemo drzavni zakon, s kojim cemo svi biti zadovoljni.
100.000 Bošnjaka je dalo život da im interese u državnom parlamentu "brani" Saša Magazinović. Eto zašto su Bošnjaci tu gdje jesu.
Jedi govna, papak SDA-ovski.
Pa šta i ako jeste? Zar niste vi ti koji se hvalite tolerancijom i multietničnošću u BiH? Jel ne može ništa biti po volji Srba? Btw. da ste vi u vlasti, isto bi ovo usvojili a onda bi SDP i SBB pljuvao isto ovako po vama. Sve u svemu, odrvatno!
Posto oni nisu na vlasti ne znas kako bi bilo, SDA zagovara multietnicnost ali jedinstvene BiH ali dok je politka stranaka u rs u konacnici odcjepljenje od BiH i razdvajanje drzave zakon necemo prihvatiti. Trebaju se cuti svi narodi pa onda se odlucivati.
ajd dzaferovicu ne laprdaj, vi ste svoje pokazali dok ste bili na vlasti 20 godina pa ste samo pravili zastoje u drzavi i nacionalne tenzije na ossnovu kojih ste dobijali glasove a narod i drzavu stavljeli na zadnje mjesto
SDA nam je uspostavila ovakvu drzavu, ne znam sta se sad zale. Treba saradjivati maksimalno izmedju entiteta da bi se uslo u EU i ostavila nazadna i necesto ubitacna politika SDA gdje i pripada - u proslosti.
*nerijetko
Pa reci je li im Alija halalio ili nije?
UBILI STE JEDNO DIJETO I ZATO BIH VAS SVE U ZATVOR POSLAO DA RAZMISLITE KAKO IZGLEDA KADA VAM UMRE DIJETE ZATO ŠTO SE NEKI IGRAJU i MISLE DA SU BOGOVI!!!