Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E pameti moja. Pa bolan kako ne razumiješ kako funkcioniše demokratije! Taman da je 20 stranaka u koaliciji imalo 5000 glasova,a SDA sama 4999,znači da ljudi imaju većinu,stoga,sjašite više i dajte šansu da i ovi malo rade,pa da mi sudimo kao i vama.
Ti očito ne znaš ustav FBiH. Brojevi glasova su pokazali ko ima 13 u domu naroda. To je odgovor na pitanje koje se Postavlja. A ti trebaš još mnogo olovki da savladaš to gradivo. Ono gradivo o izdaji i kako biti HR cvijeće - to si vidim već usavršio.
Po toj tvojoj logici, moze se skupiti nas 10.000 i kandidovati se, svako za sebe glasa i udruzimo se u koaliciju, i imamo vise glasova nego ti tvoji jedni i drugi sa 5.000 i 4.000 glasova... Demokratski, nema sta...
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
SDA do 13 delegata dosla kupovinom: jednom kupila mandat u CIK-u i zaposlila mu kcerku u OSA-u (Music); drugima uletila lovu (Silja, Jakub, Mujo)
I kažu volja naroda. Klasični krezavi sda kozoyebci
Hocete da vam narod izadze pa da pokaze pravo lice o sda stranci dzaferovicu svu svoju rodbinu si pozaposljavo u vrh drzave kao i tvoje kolege sram vas da bude stara drtino neotesana
Valja nam spašavat BiH od izdajnika,a poslije toga napravit reda i u SDA stranci,dosta vas je više,i previše,proizveli ste milion milionera,i svakoraznih dekana,doktora,direktora,dioničara,gdje su tu borci.Mora se stranka očistit,što je za zatvora,pozatvarat,a vala vas ima da i niste svjesni da ste na nekim sjednicama
Ne grlom u jagode skupe su
Bakirčić...
Buljc fikus, bljuc izdajnici
Moj Šefik,zar ti nije dosta.Postao si politički milioner. Dosadio si i bogu i narodu a i samom sebi i ti i Softić,Genjac,Sarajlić,Bakir,....dosta vas je više.Odlazite dajte mladima šansu.Imali ste priliku,opustošili ste državu.Vazda malo.Sram vas bilo.
Džafke dragi, otkuda ti
Ti vidiš foodila još 4 godine hahahahhahahahhahahhaaha
samo ostro protiv uzupeovaca, genocidasa i yugobandita.
samo njega u fotelju, vidiš da su gladni vlasti ko hijene
Nece niko s vama jer ste korumpirana stoka, koja nam pored nasih ociju i snimka koji smo vidjeli lazu da Asim nije kriv ni za sta. Kad se rijesite Asima, Tigrova i drugih divljih zivotinja, mozda ce neko i htjeti, do tada niko.
Sram i stid kriminalni fikusu da te bude. Idi u penziju. Dosta si parazitirao na grbači poreskih obveznika. Sad si jasno potvrdio da se ne razlikujete od HDZ-a i da ste spremni na sve samo da sačuvate fotelje i nastavite pljačku i uništavanje svega.
REIS ĆE SE MORATI ODREDITI SPRAM ULOGE ZAPADNIH AGENTURA I NJIHOVIH PETOKOLONAŠKIH SLUGU KOJI UPRAVO LOME KIČMU BOŠNJAČKOM NARODU. KATOLIČKA I PRAVOSLAVNA CRKVA SU NE SAMO POLITIČKI NEUTRALNE NEGO SU NAPROTIV PODSTREKAČI SH. NACIONALIZAMA. AKO REIS NASTAVI DA ŠUTI GLEDE OČIGLEDNOG KRŠENJA SVIH PRAVILA E DA BI SE OBEZGLAVIO BOŠNJAČKI NAROD, ONDA ĆEMO I NJEGA SUTRA TRETIRATI SAUČESNIKOM TIH PROCESA.
SIKTER SENILNI KONJU.....IMA LI MLADOSTI U SDA.....FUJ...NIKADA VISE ZA SDA...N I K A D A...
Građani FBiH su taoci SDA i njihovih ambicija....sad je blokada institucija u njihovim rukama, tako da sve njihove priče o blokadama ovih onih padaju u vodu... Sad su došli u isti nivo što je dobro, ostali su bez argumenata da za sve loše stvari krive Hrvate...odnosno HDZ... Baš će biti zanimljivo ih gledati u ulozi krivca za sve blokade u federaciji...situacija se odvija usporeno zahvaljujući njima a ubrzano zahvaljujući Daytonu