Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dzozo ganjaj kriminalce ne obmanjuj policiju zbog svojih licnih i stranackih interesa.
iskreno, nama je dobro, ja u patroli na Podromaniji svaki dan uzmem 100KM, meni dosta, a neznam kako ovi vasi
Stajao sam na plocniku i promatrao ovaj skup zajedno sa jednim policajcem i u jednom trenutku mi prilazi starica i trazi 0.5 KM da kupi hljeb. Trazeci nesto sitnog novca po novcaniku starica me upita: \"zasto strajkuju, ovi\" misleci na policajce. Odgovorio sam, smanjili im platu 11 KM, a kolika im je bala sine rece starica, skoro pa 2.000 KM rekoh starici i dadoh joj nesto sitnog novca. Starica me pogledala sa prezirom i otisla. Bilo me je stid, moj narod je gladan a mi stojimo tu zalimo zbog 11 Km, koje najvjerovatnije nece ni biti smanjene. Dok nam je pola drzave gladno, zedno mi trazimo, i trazimo....
Sklonite pse, ubice i razbojnike sa ulica!!!
www.bihdijaspora.com
Hajd ne k.e.nj.a.j.t.e jučer sam Vam kolegu poguro sa 20KM ... Nisam se vezo ... a on je omastio brk ...
Gospodo MILICAJCI, VRIJEME JE DA SE I VI REFORMIŠETE. DOSTA JE BILO VAŠEGA JAVAŠLUKA, KORUPCIJE I KRIMINALA. KOME SE NE SVIĐA NEKA IDE, IMA DOSTA ČESTITIH LJUDI PUNO ŠKOLOVANIJIH KOJI ĆE RADITI ZA MANJE PARE. MINISTRE, TJERAJ BAGRU.
Svima vama treba dat otkaz, i zaposliti ljude koji ce raditi svoj posao a ne samo obilaziti kafane, cekati neku \"zrtvu* na cesti, cekati nekog novinarcica koji ce vas uslikati i staviti vasu sliku u novine ili na portal, zaposliti ljude koji ce pruziti sigurnost gradjanima, posebno Sarajlijama gdje je danas najnesigurnije mjesto u BiH, svaki dan pucnjava, ranjavanje, makljaza nozevima, pljacka, dzeparenje isl. Sram nek bude ova tzv. policajce u KS.
tambura i ostali koji mislite da je ovo preplacen i lak posao , haj izvolite i stanite vi na cestu pred razne kriminalce i vi se ustajte u 1 ujutro da gledate mrtva tjela na cesti i trčite pred metak , a uz sve to radite za 500KM (a u GRASU je 1500) za ministra koji vam hoce jos sniziti place i koji hoce da unese politizaciju policije . I jos nesto sto se tice placa po zakonu (onaj skup knjiga za one koji neznaju) place policajaca KS trebaju biti za 30% manje od FUP.a a trenutno su 70% manje , informiraj se prije nego sto pocnes pametovat
E,b,o policiju kad Benjo Delalic puca po gradu kao John Wayne. Nisu oni nista zasluzili. Kad budu seljaci ili borci protestovali opet ce stati na stranu politicara i vaditi palije na gradjane. Pa nek im onda sad oni pomognu. Ne bi mrdnuo prstom za njih.Sve mtrve klosarcine i propaliteti rade u policiji. Dovoljno 5 minuta razgovarati sa njima da se razocaras u pravni sistem. Cast izuzecima kojih ima ali nazalost cine dobru manjinu.
A. C. A. B.
Od tih 200 policijaca ,190 veze nemaju zašto štrajkuju. Eto novinari klixa , idite pa provjerite.
Dok se SDA i SDP nadmudruju Dodik rastura drzavu,bravo glupsoni!
kako dodje SDP i njegov ministar zvani Crna guja, crno nam je na ulicama sve vise
Ko li tare ovu Sejlu dok je Zijo u zatvoru?
NEKO I U TAMBURUUDARATI MORA! IDI UČI ŠKOLU, BOLJE TI JE, NEMOJ PISATI GLUPOSTI....
Mozda ce sad navijaci da obezbjedjuju zgradu