Komentari (505)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogu misliti kako se Fahro usro od straha kad se zaljulja toranj
nije,bolan.Jedino se boji Campare hahahhahab
Evo konekcija mi pukla...pao luster na direktora bhtelcoma
Zlatne se kašike sruvale.
Mene vala nije probudilo brata jeste :D
"_Civilna zaštita KS dosad nije primila pozive koji bi ukazivali na izazvanu materijalnu štetu, rečeno je za Klix.ba, dok su MUP KS građani zvali s pitanjem šta se dešava." Hahaha, kao da bi ste vi iz CZ mogli bilo šta da učinite i htjeli da učinite i kad bi ste vi imali čime da pružite pomoć. Ne dao Bog da zdrma veliki zemljotres, ne bi vas bilo ni na mapi da bilo kome pomognete. Žao mi je, ali tako je. Takav nam je kompletan državni aparat. :)))))) A građani zvali MUP da pitaju šta se događa? :))))) Zar ima i takvih građana? :))))))
to je bilo oprasivanje semse.
prespavala
''Civilna zaštita KS'' Zar mi imao CZ u kantonu?
Što ste ukinuli repliku, da repliciram ovom debilu armin.armin.52012 i bogaljima od ljudi što su lajkovali, religijski zabluđenici...
Kako uspijete komentarisati 400 puta objavu koja je objavljena tako rano? Boze sacuvaj,ova raja spava na Klixu...
Cuj zvali MUP KS da pitaju sta se desava -.- omg
Cist primjer vas zatupljenih primitivaca kojima roditelji nisu nista pametno naucili vec hajt'e djeco u dzamiju crkvo ili sta ti ja znam gdje tamo je objasnjenje svega .. Za života knjige uzeli niste zato i jeste tako ograniceni.. Evo jedan primjer vas . Pogledajte "Anketa dana i odgovor dana, vijeruješ da znam samo da Allah Postoji" na YouTubeu - Anketa dana i odgovor dana, vijeruješ da znam samo da Allah Postoji: http://youtu.be/K1jSsU56og0
pa malo se osjetio
Šta će slika karte bivše Jugoslavije sa glavnim gradom Beogradom, a radi se o Sarajevu? Pa ovdje se neko baš blesav pravi.
Nije najbitnije, ali je odraz gluposti i javašluka. Samim tim jeste bitno.
Za koju godinu će ti karte sa 'sarajevskim logorima' izdavati. I to '' Svjetlost '' doo izdanje.
ovdje kod mene na širokači ni atomsku ne bi osjetili ...
Probudio me ba!
čak 2........uu uuuuu uuuuu uuuu uuuuu uuuu uuu