Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znam Vojko da ti je teško priznati da ti je otac koljač, znam i da te stid onoga što su tvoji uradili nenaoružanim civilima, starcima, djeci,ženama. Ali tvoje mišljenje nikome nije ni važno.Ti si jedan mali nepismeni papančić, i sreća je što nisu svi kao ti.Vjeruj mi imam mnogo prijatelja Srba koji nisu okaljali ruke Karađićevom i Miloševićkom politikom i koji su uvijek bili normalni ljudi pa i u vrijeme najvećih ratnih dešavanja.Oni se stide takvih kao što si ti.A što se Bosne tiće nikada nije bila u sklopu Srbije niti će kada biti .A mislim da i ti nisi Srbin nego obićni papak pun kompleksa manje vrijednosti u odnosu na druge ljude.Takvi kao ti nevole ni samoga sebe a ne nekog drugog.Idi i lijeći se.Još ti nije kasno.
i ti ces umrijeti jednog dana
Sve dok postoji nenavist u vasim srcima rat ce do tog momenta trajati a vase duse umirati od pakosti - NARODI BOSNE- Lose je to sto se ne sudi svima ravnopravno,i uopste se ne sudi zlocininima nad Srpskim narodom,takvim djelovanjem povecavate tenzije medju narodom, takvom politikom cete dovesti do novog rata koji iz dana u dan postaje neizbjezan nek nam je svima bog na pomoci.
U oba slucaja ste vi bili koljaci 41 kao hrvati 92 kao muslimani bosnjaci Trebalo je i vama malo medijake paznje ,pa ste sami pobili raju a jrivili druge Nija cudo sto vas ustase smatraju suncokretima Bit ce Bosne u sklopu Srbije
Kao što je izmišljen i Jasenovac.Dali ima neke razlike Vojko.Između fašista iz drugog svjetskog rata i ovih tvojih fašista što im se sudi..Možete pod ruku sa bivšim fašističkim režimima u Evropi a zna se kojim.
Izmisljeno sve. Pobili svojih 7000 i optuzili nas da smo pobili sve.
http://www.facebook.com/topic.php?topic=9983&uid=110522422191#/group.php?gid=110522422191