Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radnici štrajkuju glađu a premijer Gutić i ministar Mićanović sve deblji.....e jesmo i budale, hoćemo ih baš rastužit svojom glađu...
Ja bi bio presretan kada bi se strajk gladju izbacio iz upotrebe, kao sredstvo za ostvarivanje pogazenih prava.Mislim da nema vece gluposti kao strajkovati gladju, bagra kojoj se skrece pozornost na probleme putem strajka gladju se cinicno smije i nece nista poduzeti da rijesi problem.Ljudi u principu postuju samo silu,radikalne metode su naj efikasnije za ostvarenje pogazenih prava,(RUSILACKE DEMOSTRACIJE;SA PUNO MRTVIH)da se pamti bar 100 g, uspjeh,zagarantovan.Revolucije nema bez zrtava.
Udri im infuziju Sebija. neće ti oni zajebavat vlast tvoje stranke u Tuzli. Uvijek će se naći ingfuzije za bosanskog radnika, koliko god da ih bude štrajkalo glađu, a tu su ako zatreba odsad i infuzije putem islamskog crvenog polumjeseca, kako je Bakir dogovorio na konferenciji. A vi tuzlanski kreteni samo glasajte za SDA.