Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj kliksa reklamira pogrebno drustvo. Kakva prilagodba novonastaloj situaciji hahha
Penzioneri na aparatima!
U nesreci sreca sto su ovi ljudi u RS. Testiraju ljude, pruzaju pomoc i ne vracuju ih kuci kao kod nas. Ovdje ti pomazu samo da crknes ko neka dzukela.
Ja izlazim iz prodavnice a dječko šprica u ruke alkohol. Ja tek kad ga zapitah on i meni našpricah ruke. Kokiko mi je našpricao osušilo se u dlanu prije neg sam uspio početi rastrljavati svukuda po rukama. Ja blehnem u njega. Bože me sačuvaj budala i idiota.
Korona je realnost. Postoji. Ali kad god se raja opusti i počnu neke oprečne priče, mediji izvrše dodatni pritisak. Sve i sve, ali ovo je u namjanju ruku sumnjivo.
Imam poruku za postara sto mi racune donosi, #ostanikodkuce 🤣🤣🤣