Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast DUVNJAK! Ti si svoj dio obaveze uradio. Boriš se javno protiv svojih pohlepnih kolega. Bolje bi im bilo da su prihvatili tvoj Zakon prije pola godine... narod bi bio mirniji. Ovako, sprema se revolucija - samo šteta u njoj mogu stradati i svijetli i odgovorni akteri u vlasti poput Duvnjaka iz SDA, Bečirevića iz SDP-a... otiće i pozicija i opozicija u p.m.
ma to kralju - samo bojim se da si usamljen u svome predlogu ;)
Tako je imenjače, kome ba da se prilagodjavamo... Lakše nam je invalidnine smanjiti, ha ja.... P.S. Mustafa druže, ako ti zafali para, reci da uzmemo nekoliko stotina hiljada od IZ ;)
Halo ba, kako ti mislis da ja mogu sa 3200km mjesecno da hranim djecu, pa to je ponizenje, a sad mi hocete jos 20% skinuti plate...
Incijativa je jako dobra i pozeljna, ali koliko je meni poznato, gospodin Duvnjak je dugodisnji clan SDA i taj posao bi trebalo da zavrsi sa svojom vlastitom strankom, koja, btw. predvodi (posvadjanu) vladajucu vecinu, a na da se ponasa kao \"nezavisni poslanik\", trpajuci u isti kos nezajazljivu vladajucu vecinu i opozicione stranke. Svima nam je jasno da je ova, nesposobna i rastimana Vlada FBIH produkt vladajuce vecine, pa ako hocete i glasa gospodina Duvnjaka. Tek da se zna!
kupi poene pred izbore
Ovaj duvnjak je najvece g o v n o u parlamentu. TZV. \"mladi\" kadar, mrs u pizdu materinu.
AFERIM
STEGNITE VI REMEN, BANDO LOPOVSKA!