Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jasmine, otkrio si toplu vodu. Gdje je država sponzor profesionalnim klubovima. Može biti samo sponzor sportskim manifestacijama visokog svjetskog ranga. Uostalom nama je i Olimpijski komitet - udruženje građana. Zamislite!!!!! Da bi sve oko sporta funkcionisalo kako valja treba mijenjati i donositi nove zakone i samim tim izbaciti mešetare iz sporta. SPORT SPORTISTIMA I SPORTSKOJ STRUCI - A NE POLITIČARIMA I NJIHOVIM JARANIMA!
Ja ne znam da li je on obrazovan covjek, ali u motelu Almy kod Zenice gdje se raja okuplja navecer, on demonstrira svoj seljakluk i skrece paznju na sebe, da naravno on ne moze bit obrazovan...lijep pozz
Konačno nešto pametno od izabranih nam zastupnika !
koja iritantna pojava, ovaj Jasmin Duvnjak, samo zna šupljirat...
Ovo je pozitivna inicijativa i treba je pozdraviti nebitno od koga dolazi.
E jadna nam majka,kada ti takav predstavljas drzavu.
Ekipa iz Bihaca je pozar ugasila za 7 minuta a nisu imali sponzora :)
Pa zakon o sportu, pogotovo u fudbalu se čeka od uspostavljanja države... svima je jasno da klubovi kao Udruženja građana ne mogu da funkcionišu onako kako bi trebali.
O gdje si ti, labrnjo, toliko si pricao pred prosle izbore nisi silazio sa portala, vec proslo 4 godine. Ja vrijeme ti malo da prozboris. Jel to tebi neko obecao da ces zamjeniti onog majmuna kaplana pa se u sport bakces.