Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bitno je da je ona punooooo kometentna za svoju poziciju u PSBIH bleeeeeee
OBER NAKAZA, ISTA U LICU ONA BILJANA PLAVSIC STO GRIJE ZATVORSKU STOLICU DO SMRTI I DALJE, A OVOG PRIMIRENOG ZLOCINCA NAJURITI IZ SARAJEVA ODAKLE JE I DOSLA, IMAMO MI I INTELIGENTNIJIH I OBRAZOVANIJIH, A BOGA MI I LJEPSIH OD NJE, I TO JE VAZNO, POGLEDAJTE NA STA OVO STRASILO LICI, NE DO JE BOG SANJATI, ODMAH UJUTRO SALJEVAJ STRAVE...UH UZAS, SAMO GLEDATI SVE OVE NAKAZE OKO NAS, DODJE MI K\'O GENOCID...I ONA SE ZALI NESTO STO JE NEKO SRBOMRZAC, PA DEBELO SU ZARADILI DA IH MRZE NARODI CIJELE PLANETE, A NAJVISE SE MRZE IZMEDJU SEBE, A NEK UPRE PRSTOM I NEKA KAZU KO IH TO PA VOLI....
Jel ziva ova Dusanka?
Sellam allejk gospodine resjedavajuci h.silajdzicu prvo bih vas selamio sa islamskim pozdravom sto sam to vec uradio eselamu alejk werahmetullahi we berekatuhu,imam pitanja licno i u ime bih iseljenika u dijaspori,dali citate uopste clanke na netu raznih predstavnika i predstavnica drugih naroda posebno srba u bih o bosnjacima tj.muslimanima u bih i van bihuopste ne reagujete ni vi nit iko u parlamentu vijeca fbih,zasto ?to je sramota i dokaz kako asi politicari nisu spremni vodit kako treba i kako dolikuje i braniti cast nas muslimana bosnjaka u bih i van bih,i niste zasluzni pozicija koje obavljate,nebitno koja je stranka upitanju cim se treba postavit musliman svak se protivi i nedaju da bude tu gdje treba,zelim pitat vas licno zar mi nemamo spremnog ili spremnih politicara da vode bih kako tyreba kao drzavu, da postave ustav za civilnu zastitu gradjana ,slobu kretanja, slobodu misljenja,govora i stupanja na pozicije u drzavi ukojoj zivi muslimanski zivalj ili smo izgubili pravo na
Rođena 24.7.1952., u Tesliću. Diplomirala na Fakultetu poslovne ekonomije - Smjer preduzetnički menadžment u Banjoj Luci, 2006. godine (VSS, dipl. menadžer poslovne ekonomije). IMALA JE 54 GODINE KAD JE DIPLOMIRALA NA NEKOM FAKULTETU NEKE EKONOMIJE NEĐE.
Gospodja je provela cijeli rat u Sarajevu, pa je i njoj general Mladić razvlačio pamet. Ocigledno su četničke granate imale uticaja na psihu, a s druge strane mora biti žestoka da se izvadi što je bila na \"pogrešnoj\" strani u ratu.
Jest se neko doterao !!
pa vidite kakvaje ni krmak nebi na nju zaskocio fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
srbomrzac hahaha pa nema covjeka koji ne mrzi srbe. samo jos oni sami sebe ne mrze al i to ce skoro.
BOSANAC 05.08.2009. u 14:28 Uopce nije cudno kako ta babetina razmislja.Pa ona dolazi iz tvorevine koja je stvorena na stravicnim zlocinima i genocidu. Za nju je Ahmetovic kriv samo zato sto je ostao ziv! @Bosanac POTPISUJEM !!
vidi te narode kakva je, USMRDILA SE, ko njih pita za sto. naravno da treba postaviti srbomrsca
jao vjestice! na sta lici zalosna bila ne treba joj dati da se pojvaljuje ni na radiju a kamoli na tv
Jest se neko doteraoo !!
Uopce nije cudno kako ta babetina razmislja.Pa ona dolazi iz tvorevine koja je stvorena na stravicnim zlocinima i genocidu. Za nju je Ahmetovic kriv samo zato sto je ostao ziv!
Hocel li genocidna tvorevena odlucit ko ce bit Ministar Sigurnosti?!Bosnjaci na nisko ste pali,vrlo nisko poslije genocida nad vama zlocnik odlucije?!!!!Ova na slici gora je od karadzica! BiH4EVER!