Komentari (303)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a što gdin.Dušan ne dodje do Bratunca sad za vikend
Dzaba je kakir trosio narodne pare po Londonu i vucarao se,rezolucija nece biti usvojena..
CUVAJTE SE CETNIKA. ONI SU JAKI I HRABRI KAO I JNA ,. ONI NAPADAJU SAMO CIVILE I NEJAC. BIO JE GENOCID U SREBRENICI.
http://borisbajic.net/izvinite-se-zbog-mene/
U dolafu moga djeda S desne strane u pretincu, Kad još bijah grješno djete, Viđah malu ikonicu. Prikradoh se da razgledam, Kakva li je na njoj slika, Bješe srebrom optočena, Slika Đurđa mučenika. Ja to onda nisam znao. Zazir’o sam od aždaje, Al’ s aždajom ko se bori, Osjeć’o sam, junak je. Samo zato, samo zato, Ja poljubih tog čovjeka. Đed uniđe — ja se zbunih — A on reče: „Neka, neka!” Istog Đurđa, ljubili su Naši preci ko svečari, Pa zar da jađunah ljubnut, Što ljubljahu naši stari. Al’ ti nijesi poljubio, Samo hader — ilijaza, i poljupce si poljubio svojih rahmet praotaca. Tako đedo, al’ ne ode Već odavno s ovog svijeta, A ja čuvam ikonicu Pored drugih amaneta. Al’ ja zato, Alah-ikber, Čvrsto se držim svog mezheba, A mezheb mi ništ’ ne smeta, Da srbujem kako treba.
#osamhiljadatristotinesedamdesetdva
pa nece valjda srpske vlasti i vas pobiti
https://www.youtube.com/watch?v=HprCxqOJtdU Душан није ни свестан одакле долазе претње.
Fašistička država pa to ti je...
Dicite se cetnici to je vasa stvar, ali ima Allaha pa ce vam se vratiti ili na ovome ili na onome svijetu.I to ne samo za Srebrenicu, nego za svako neduzno ljudsko bice. Balija je glup i brzo zaboravlja, ali ima nas Bosnjaka istinskih koji nikad necemo
Sloboda se ni jednom molbom dobila nije,ni govorom.Sloboda se osvaja!!!
Dok cijeli svijet obilježava godišnjicu genocida i odaje počast žrtvama, ubice u Srbiji se zatvaraju sami u sebe. Nadam se da će ovakvi normalni ljudi uspjeti probiti okove koje su im nabili radikali raznih vrsta, koljači, primitivci i propalice kojima daju vlast u ruke posljednjih decenija.
slali su korpuse cijele na sela, razbacivali kosti po jamama, mislili da nikad to nece doci na naplatu
Srebrenicke zrtve najvise zale ovi sto bi svoju rodjenu majku prodali za pare i po narudzbi cmizdre i prave predstave za javnost. Emotivci pravi. A ovaj Dusan osim toga sto radi za BBC, poceo je i fizicki da lici na Engleze. Sto bi rekao knez Lazar pred boj na Kosovu "...od ruke mu nista ne rodilo rujno vino, ni psenica bela rdjom kapo dok mu je kolena i anglosaksonsku njusku imao" Stigla Duleta Lazarova kletva. Dule je od onih Srba sto su se poturcili prije nego sto su Turci dosli. Za svaki slucaj :-)
Meni samo nije jasno zasto lideri Srbije stalno akcenat stavljaju na to da ce doci do nemira na Balkanu ako se usvoji rezolucija. Rezolucija nije nista novo, to je historijska cinjenica koja ce se uvrstiti u skolske knjige historije da su Srbi napravili genocid nad Bosnjacima, rijec Srbija ce asocirati na genocid pocinjenom u Srebrenici i to je to. U rezoluciji nema nikakvih prijetnji Srbskom narodu i treba se okrenuti nakon usvajanja rezolucije ka buducnosti i gledati kako osigurati dobru buducnost budcim generacijama.
neka se odrzi,ali neka bude i kontra skup.pa da vidimo? glupostima se bavite