Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nebitno ko je on i ko dolazi,al svejedno hvala.Bitno je da ce cijeli svijet polako shvatati sta je BiH danas i na cemu su zasnovane njene ''nove'' granice.
Treba naći Darka Mrđu i pobit mu svu izdrkanu nakaradnu prljavu familiju na 11.koljena i zatrpat ih ko paščad, a njemu da ne fali dlaka s glave, samo da bude prisutan pri klanju i ubijanju svojih najmilijih...........SMRT nakaradnim i zločinačkim izdrkotinama HRHB i RS i svakome ko misli da te izdrkotine treba da postoje..............živjela RBiH od Une do Drine i od Save do mora
Tomašica: Otkopavanje temelja Republike Srpske (GENOCIDNE)
Serem Vam se i na Bosnu, i na Republiku Srpsku i na Hrvatsku, eto Vam vase drzave na, pa se najedite, bagro zatucana! Ako Vam se ratuje i tuce, idite na neko polje pa se pobijte svi, a normalne ljude ostavite na miru da zive!
argentinac@ prekopali su oni vec Sarajevo i nasli su kosti nekog iz 2 SVJETSKOG RATA..
SMRT GENOCIDASIMA
Molio bih redakciju kliksa da objavi jos neke detalje o Teodoru Meronu. Sta je doruckovao, rucao, vecerao i gdje ce prenociti. Takodje bih zamolio da se prisjetimo svaki dan svih ratnih stradanja od prije 20 godina, i ako moze, iskljucivo muslimanskih.
da ti ja kratko jasno kažem idi liječi se servu jedna,slugo turska hihihi
a ja predlaže m da ti nas.izvjestavas o srpskim zrtvama da im zapalim svijecu
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dos'o po nalogu da ispostuje proceduru
Kad zavrsite iskopavalja po RS-u produzite dalje do genocidne federacije i iskopavajte srbe i hrvate
Vec su oni s bubicama po Sarajevu...snimaju se lokacije..cekaju zeleno svjetlo "odozgo"....
Hrvate mozda i iskopaju , one koje su srbi pobili ..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ZNA STARI PEDOFIL DA CE BALIJE RADO PREPUSTITI SVOJE MALOLETNE CERKICE NA NOC DVE DA SE I ON OMRSI.ZATO SE PSINA I DOVUKLA A VI LOJONJE PROVERENI DAJGUZI I POLTRONI SICI CETE RADO SA DJEVOJCICA I USTUPITI MESTO CIKA MERONU.
Jel tebi onaj Deathedr možda brat?
Ariel ne trebas da komuniciras sa ovakvima.Vidis da je bolestan.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)