Komentari (209)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sda hdz snsd sdp sds hdz1990 sbb - sve do jedne ukinuti!
I, šta onda? Vratiti Tita, Pavelića, Karađorđeviće?
Ko da vlada onda,Mesari,Pekari?Gori od nacionalista su mi samo ovi što trpaju sve u isti koš i zna se ko onda pobijedi na izborima i ko svoje uhljebe ima.Durakovića izdala samo Sda i niko drugi
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kad sam prije mjesec dana prošao pored Potočara pomislio sam se izdaja i prodaja tih nesretnih Srebreničana nikad više neće dogoditi. Da su riječi i amanet one majke koja je rekla Aliji da mu nikad neće halaliti njenu djecu-a što su ih pobli (on je plakao ko dijete) dovoljno upozorenje vampirima iz ovih nacional-socijalističkim strankama kod Bošnjaka. Koliko Ćamila, Dragana, Josipa treba imati na duši da se čovjeku ogadi fotelja. Da se prestane lizati guzica onima koji vole noževe, vole priču o ratu a prvi pobjegnu u Tursku, Njamačku, Beograd, Zagreb..... Pa jel ima u Bosancima i Hercegovncima imalo više bojazni da nas neko gleda, jel se iko boji Boga ili misli da mu je dorastao i da nikad umrijet neće. Pogotovo mi se gade komentari onih što nikad nisu rata vidjeli. Iz Minhena su držali prve linije odbrane Bosne, u Beogradu su pričali o junaštvu. Pa ovi iz SDA i HDZ-a bi za vlast sutra kokarde stavili, a SNSD bi šaharu i ljiljane nosio. Fuj stidite se ista govna samo drugi predznak.
http://i.imgur.com/0Dsv0p0.jpg
Bosnjaci samo rat moze donijeti bolje sutra BiH vjeruj te mi nikad srbima nece biti vise bolje
zivjelo genocidisanje bosnjica, bice repriza
Ćamile ostani, jer ako se tebe kurtališu Suljagić i njegova mafija, neće biti hajra nikome. Taj destrutivac je upropastio sve što je i pogledao. A i SDA kadrove treba vratiti na ognjišta da rade za narod, a ne da se biju i svađaju za fotelje u Sarajevu. Ista gamad kao i ovi sa Suljagićem!
Izgleda iza svega krije se dobro obecano radno mjesto nacelniku za uradene usluge,vrijeme ce pokazati,more vecih razloga bilo je a nije pozivao na proteste???
To si u pravu Durakovicu da nam je Politika ko karna, samo nije rjesenje da ti podneses ostavku ili da prozivas neke predsjednike lokalne SDA, treba prozivati onog babinog sina gore u Sarajevu i one poput njega koji su pristalice Dodikove politike, a bosnjacki jezik je svakako Baketov izum kao sto je bosnjacka nacija Aljin izum. Dok to neko iz SDA ne izgovori nema napretka u Bosni niti Bosne bez bosanaca.
Durakovic durao i ne moze vise durati.
Ne kaki ziv bio ... kme kme
kuca poso poso kuca..
Sad nema prvog marta i fiktivnih glasaca, tako da sljedeci nacelnik opstine sigurno nece biti Bosnjak. Sto bi vi rekli, aferim.
SDA se davno prodala. JEBENA SELA CE IH DRZATI NA VLASTI JOS DUGO,dovoljno da uniste ovo malo drzave.
Pila drva...
Nije se sda priklonila snsd-u, to je od početka ista politika, samo je predstava za narod drugačija. Svako malo neko iz rs-a "dovede u pitanje BiH", a onda svako malo neko iz sda "dovede u pitanje rs", i tako im mandat po mandat prolazi, sve su bogatiji a narod sve jadniji. I nek kaže ko šta hoće, ali period kad je SDP bio u vlasti bio je oslobođen tih nacionalnih igara i bar nakratko su glavne teme prestali biti "referendumi" i "ukidanja".
To je neosporno bila greška koju su i sami priznali ali je pitanje šta bi bilo i da nisu to uradili. Vjerovatno bi ispali splačine da su odustali od vlasti, kao što je to danas Ž. Komšić, ili bi bili još više opstruirani da je ispala sda. Kao da si zaboravio šta je sda radila s Budimirom jedan period i na šta je povlačila "vitalni nacionalni interes" time ga potpuno obezvrijeđujući. Uostalom, to i nije tema. Rekao sam da snsd u SDP-u nije mogao naći partnera s kojim će razmjenjivati poruke ukidanja i referenduma, vrijeđajući tako inteligenciju građana. sda to radi bez imalo morala i kajanja.
Čisto sumnjam da bi nakon propuštanja prilike SDP i na sljedećim izborima dobio šansu, a usput više volim što je SDP uradio bar toliko koliko je uspio uz sve opstrukcije nego da je sda dodatno upropaštavala državu za to vrijeme. Bar imamo neke nove zakone, kilometre autoputa, tunele, riješena boračka pitanja, povećane penzije. DF nikad više neće dobiti priliku jer su ovaj put obrisali goozicu glasovima simpatizera.
Nažalost predsjednik lokalne SDA je sa svojim odbornicima te sa još dva odbornika iz SBiH i jednim iz SDP-a priklonio se inicijativi SNSD-a. ---------------------------------- Sve receno. Najveci izdajnici i najveci grobari Bosne i Hercegovine su go*na iz Alijne SDA stranke.
Nemos to meni pricati prijatelju.... Za vrijeme mog ispunjavanja glasackih listica jos nikad nisu dobili glas. Ovo treba da dopre do id*ota koji ne izlaze na izbore
ti sto su skontali su meni najgori... zbog njih nam je ovako kako jeste. izadji na izbore i zaokruzi nekog za kog ne znas ni kako se zove, samo nek ti ne propadne glas, jer tada glasovi iz BH Telecoma vrijede dva puta vise
Pa šta više reći, koju poruku poslati .....