Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo karino usliko si se ubicom svojih sugradjana..yebo te on a ti njega..
@BiHer ali je zato spasila Hrvatska vojska da Bihać ne bude Srebrenica.
Klintone reci ženi kad pobjedi da ovima vamo na balkanu hebe mamicu... Mislim na ove politicare a nama Bosnjacima Srbima i Hrvatima nek da malo nade jer kad nam doktor izvadi krv ne može procjenit ni vjeru ni naciju svi smo mi isti... Znam ove negativce bit ce puno dislajkova ali bar ce me neko i razumjet i izvinjavam se na prostakluku... pozdrav :)
Joj, KlinGtoneeeee
Nek mi Bog oprosti ako grijesim, al ovaj durakovic mi djeluje ko supacki hinjo licemjerni..
ovaj pakšu će dogurati do predsjedništva
Svidja mi se ovaj Durakovic, pametan covjek.
NEMA POMIRENJA DOK SE GENOCIDNI MONSTRUM rs NEUKINE☝️️ TO JE SVAKOJ BUDALI JASNO. TAKOZVANA rs JE NAJVECA SRAMOTA SRPSKOG NARODA.
On je sa Holbrukom krojio karikaturu od drzavnog uredzenja BiH pa danas lokalne kabadahije misle da vladaju svjetom
Koliko je god genocidu doprinijela srpska vojska i sama Srbija po meni ista tolika odgovornost lezi na Klintonu.Da je u Srebrenici bilo nafte uskocio bi on prekoreda da zastiti ili tacna navodna izjava da je rekao Aliji da dopusti da izgine makar 5000 bosnjaka pa ce tek onda intervenisati. Po meni nista manji zlocinac od onih koji su osudzeni ili onih kojim se jos sudi
e moj Camile...poceo si ti odavno jesti *ovna. Sad si na vrhunci tog objedovanja. Svi ste vi ostavili Srebrenicu kad joj je bilo napotrebnije a danas je gulite koliko god mozete a ono malo jadnih i napacenih povratnika karate u mozak da i oni sami pozele da se zakopaju u zemlju. Zapamti moj jadni Camile, nema pomirenja bez iskrenog izvinjenja i pokajanja, a mozda ni tada!!
informiši se o pojmu GENOCID.
Pošipu ga Durakoviću.
Jesi Bilu donio Srebrene vode za Hillary, kazu dobro joj za upalu pluca.
NIJE LI MALOČAS STAJAO NASLOV :" PROCES POMIRENJA SA SRBIMA..." AHAHHHHAHHHAAA JOJ JESTE CIRKUS. PA MAJKU MU AKO SAMI NEZNATE KO STE I ŠTA STE,TO NE IMPLICIRA DA I OSTALI IMAJU ISTE PROBLEME!
Dnevna doza Ćamila a prethodni članak objavljen prije 10 sati.